Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus ry hakee työmarkkinalakimiestä perhevapaan sijaisuuteen

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn merkittävällä toimialalla, jossa saat ainutlaatuisen näköalapaikan kemianteollisuuteen, teollisuuden työehtosopimustoimintaan ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 14 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Kemianteollisuuden liikevaihto on 20 miljardia ja se työllistää Suomessa suoraan 34 000 henkilöä.

Kemianteollisuus ry hakee työmarkkinalakimiestä perhevapaan sijaisuuteen

Kemianteollisuus ry neuvottelee 20 eri työehtosopimusta palkansaajajärjestöjen kanssa. Työmarkkinalakimiehenä neuvot, koulutat ja autat jäsenyrityksiämme työehtosopimusten ja työlainsäädännön tulkinnassa sekä edustat tarvittaessa jäsenyrityksiämme tuomioistuimessa. Lisäksi osallistut työehtosopimustoimintaan osaamisesi ja kokemuksesi puitteissa. Tehtävä on määräaikainen ja alkaa erikseen sovittavana ajankohtana huhti-toukokuussa 2017.

Etsimällämme henkilöllä on

  • Ylempi oikeustieteellinen loppututkinto (OTK / OTM)
  • Vähintään 3 vuoden työkokemus
  • Työjuridiikan osaamista ja kokemusta
  • Oikeudenkäyntiprosessien osaamista ja lupa toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä
  • Hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, positiivinen ote ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn merkittävällä toimialalla, jossa saat ainutlaatuisen näköalapaikan kemianteollisuuteen, teollisuuden työehtosopimustoimintaan ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Kemianteollisuus haluaa olla työtyytyväisyydessä Suomen paras, ja työyhteisömme on tutkitustikin mainio. Toimistomme on Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10.

 

Lisätietoja

Lisätiedot

Johtaja Jyrki Hollmén, jyrki.hollmen@kemianteollisuus.fi, puh. 040 746 3687

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa ti 28.2.2017 mennessä molempiin ao. osoitteisiin:

mia.karjalainen@kemianteollisuus.fi ja jyrki.hollmen@kemianteollisuus.fi.