Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus ry hakee työmarkkinajohtajaa

Kemianteollisuus ry neuvottelee 18 eri työehtosopimusta eri palkansaajajärjestöjen kanssa. Työmarkkinajohtajana vastaat työmarkkinaosastomme toiminnasta ja kuulut Kemianteollisuus ry:n johtoryhmään.

Johdat ja kehität työmarkkinatoimintaamme yhdessä toimistomme ja jäsenyritystemme ammattilaisten kanssa. Neuvot, koulutat ja autat jäsenyrityksiämme työlainsäädännön ja työehtosopimusten käytännön toteuttamisessa ja tulkinnassa. Työskentelet määrätietoisesti ratkaisuja etsien tärkeimpien sidosryhmiemme kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on

  • Tehtävään soveltuva koulutus
  • Vähintään 5 vuoden työkokemus käytännön työmarkkinatoiminnasta
  • Vankka osaaminen työlainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä
  • Tuloksellista johtamis- ja neuvotteluosaamista
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä positiivinen asenne

Työyhteisössämme työskentelee noin 30 eri alojen ammattilaista. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn hyvässä työporukassa ja merkittävällä toimialalla, jossa saat ainutlaatuisen näköalapaikan kemianteollisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Toimistomme on Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10.

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Timo Leppä, timo.leppa(at)kemianteollisuus.fi, puh. 050 301 68 00.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa 2.10.2015 mennessä osoitteeseen timo.leppa@kemianteollisuus.fi

Kemia – osa hyvää elämää

kemianteollisuus.fi
Twitter: @Kemianteollisuu
Slideshare:www.slideshare.net/Kemianteollisuusry
Linkedin:http://linkd.in/1g4vUbs
Tilaa uutiskirje:http://bit.ly/1Mk0cTq  

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus Suomen teollisuustuotannosta ja teollisuuden tavaraviennistä on lähes neljännes. Kemianteollisuus työllistää Suomessa suoraan noin 34 000 henkilöä.