Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus ry hakee työmarkkinajohtajaa

Kemianteollisuus ry neuvottelee 19 eri työehtosopimusta eri palkansaajajärjestöjen kanssa. Työmarkkinajohtajana vastaat Työelämä-vastuualueesta, toimit sen asiantuntijoiden esimiehenä, ja kuulut Kemianteollisuus ry:n johtoryhmään. Johdat ja kehität työmarkkinatoimintaamme yhdessä toimistomme ja jäsenyritystemme ammattilaisten kanssa. Neuvot, koulutat ja autat jäsenyrityksiämme työlainsäädännön ja työehtosopimusten käytännön toteuttamisessa ja tulkinnassa. Työskentelet määrätietoisesti ratkaisuja etsien tärkeimpien sidosryhmiemme kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on

  • Tehtävään soveltuva koulutus
  • Vähintään 5 vuoden työkokemus käytännön työmarkkinatoiminnasta
  • Vankka osaaminen työlainsäädäntöön ja työehtosopimustoimintaan liittyvissä kysymyksissä
  • Tuloksellista johtamis- ja neuvotteluosaamista
  • Hyvät esimiestaidot
  • Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä positiivinen asenne

Työyhteisössämme työskentelee noin 35 eri alojen ammattilaista. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn hyvässä työporukassa ja merkittävällä toimialalla, jossa saat ainutlaatuisen näköalapaikan kemianteollisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Toimistomme on Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10.

 

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Mika Aalto, mika.aalto@kemianteollisuus.fi, puh. 050 438 9247

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa 27.1.2019 mennessä osoitteeseen rekry@kemianteollisuus.fi

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä. Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus Suomen teollisuustuotannosta ja teollisuuden tavaraviennistä on noin viidennes. Kemianteollisuus työllistää Suomessa suoraan noin 35 000 henkilöä.