Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus ry hakee työmarkkina-asiamiestä

Kemianteollisuus ry neuvottelee 18 eri työehtosopimusta eri palkansaajajärjestöjen kanssa. Työmarkkina-asiamiehenä osallistut työehtosopimusneuvotteluihin ja niihin liittyviin työryhmiin. Neuvot, koulutat ja autat jäsenyrityksiämme työehtosopimusten tulkinnassa sekä edustat tarvittaessa jäsenyrityksiämme tuomioistuimessa.

Etsimällämme henkilöllä on

  •          Ylempi oikeustieteellinen loppututkinto (OTK / OTM)
  •          Vähintään noin 5 vuoden työkokemus
  •          Kokemusta työmarkkinatoiminnasta sekä työjuridiikasta
  •          Riita- ja rikosoikeudenkäyntiprosessien osaamista
  •          Hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, positiivinen ote

Työyhteisössämme työskentelee noin 30 eri alojen ammattilaista. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn hyvässä työporukassa ja merkittävällä toimialalla, jossa saat ainutlaatuisen näköalapaikan kemianteollisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Toimistomme on Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10.

Lisätiedot

Työmarkkinajohtaja Pekka Hotti, pekka.hotti(at)kemianteollisuus.fi, puh. (09) 1728 4240 tai 040 722 6151, mielellään 29.1. klo 13–14, 31.1. klo 8–9 tai 4.2. klo 11.30–12.30 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa 10.2.2014 mennessä osoitteeseen mia.karjalainen(at)kemianteollisuus.fi 

 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus Suomen teollisuustuotannosta ja teollisuuden tavaraviennistä on noin neljännes. Kemianteollisuus työllistää suoraan Suomessa noin 35 000 henkilöä.