Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus ry hakee koulutuspolitiikan asiantuntijaa

Asiantuntijana hoidat liiton koulutuspoliittista edunvalvontaa, keräät ja muokkaat tietoa sekä viestit alan koulutus- ja osaamistarpeista. Työsi painopiste on ammatillisessa koulutuksessa. Pidät aktiivisesti yhteyttä yrityksiin, opetushallintoon ja oppilaitoskenttään. Toimit tarpeen mukaan myös muissa kemianteollisuuden osaamisen kehittämiseen ja työmarkkinatoimintaan liittyvissä hankkeissa.

Etsimällämme henkilöllä on

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
  • Muutaman vuoden työkokemus koulutuksen ja osaamisen parissa
  • Hyvää ammatillisen koulutuksen tuntemusta
  • Oma-aloitteisuutta, luovuutta ja kykyä omaksua nopeasti uutta
  • Kykyä työskennellä sekä tiimin jäsenenä että itsenäisesti
  • Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

Arvostamme

  • Yrityskentän sekä yritysten koulutus- ja työvoimatarpeiden tuntemusta
  • Näyttöä tuloksellisesta yhteistyöstä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn hyvässä työporukassa ja merkittävällä toimialalla, jossa saat ainutlaatuisen näköalapaikan kemianteollisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Toimistomme on Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10.

Lisätiedot

Johtaja Jyrki Hollmén, puh. 040 746 3687, jyrki.hollmen@kemianteollisuus.fi sekä johtava asiantuntija Riitta Juvonen, puh. 040 515 7107, sähköposti riitta.juvonen@kemianteollisuus.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse 29.2.2016 mennessä osoitteella mia.karjalainen@kemianteollisuus.fi. Merkitse hakemusviestin otsikoksi ”Koulutuspolitiikan asiantuntija”. 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus Suomen teollisuustuotannosta ja teollisuuden tavaraviennistä on reilu viidennes. Kemianteollisuus työllistää suoraan Suomessa noin 34 000 henkilöä.