Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus ry hakee asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Hoidat tuotannollisen toiminnan energia- ja ympäristöasioihin liittyvää edunvalvontaa, keräät ja muokkaat tietoa sekä viestit aktiivisesti omasta vastuualueestasi. Työsi painopiste on eurooppalaisen ja kotimaisen lainsäädännön kehityksen seurannassa ja siihen vaikuttamisessa. Pidät aktiivisesti yhteyttä yrityksiin, viranomaisiin sekä muihin työsi kannalta oleellisiin sidosryhmiin. Toimit tarpeen mukaan myös muissa Kemianteollisuuden Vastuullisuus-tiimin tehtävissä. Työhösi kuuluu matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Etsimällämme henkilöllä on

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden kokemus alalta
  • Kyky tulokselliseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn kotimaassa ja Euroopassa
  • Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi

 

Arvostamme

  • Yritystoiminnan ymmärrystä ja kykyä linkittää asiat osaksi laajoja kokonaisuuksia
  • Näyttöä tuloksellisesta yhteistyöstä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta

Kemianteollisuus ry palkittiin keväällä 2017 Suomen innostavimpana työpaikkana alle 100 henkilön organisaatioiden sarjassa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn hyvässä työporukassa ja merkittävällä toimialalla, jossa saat ainutlaatuisen näköalapaikan kemianteollisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Toimistomme on Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10.

Lisätiedot

Johtaja Sami Nikander, sami.nikander@kemianteollisuus.fi, puh. 040 567 4413.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse 31.12.2017 mennessä osoitteella sami.nikander@kemianteollisuus.fi. Merkitse hakemusviestin otsikoksi ”asiantuntija”.

Lisätietoja

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista.