Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus ry etsii viestinnän asiantuntijaa

Haluatko mukaan tekemään ja kehittämään Suomen kilpailukyvyn ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta keskeisen toimialan viestintää? Fakta nimittäin on, ettei elämää ole ilman kemiaa. Se on mukana kaikessa, mitä näemme, koemme tai tunnemme ympärillämme ja itsessämme. Kemia on tärkeä teollinen toimiala ja jatkuvasti kehittyvä luonnontiede, joka yhdistää eri aloja ja ihmisiä. Haemme kokenutta ja innostunutta viestinnän asiantuntijaa vakituiseen tehtävään Kemianteollisuus ry:lle.

Sinulta löytyy rohkeaa ja positiivista ”homma hoituu”-asennetta, olet kokenut viestinnän ammattilainen, sinulla on erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito ja hallitset sujuvasti sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä sosiaalisen median.

Työ on päivätyötä osittaisella etätyömahdollisuudella. Monipuolisessa tehtävässä pääset työskentelemään viestinnän tiimin lisäksi monipuolisesti Kemianteollisuuden asiantuntijatiimien kanssa. Pääset kirjoittamaan tiedotteita sekä sosiaalisen median postauksia ja toteuttamaan viestinnällisiä projekteja sekä hallinnoimaan Kemianteollisuuden sisäisiä ja ulkoisia verkkosivustoja. Pääset toisinaan työmatkoille Suomessa ja ulkomailla.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää
– Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai alan työkokemusta
– Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
– Aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön
– Positiivista palveluasennetta, kykyä inspiroida ja sitouttaa muita
– Sosiaalisen median, kuten Twitterin ja Instagramin ymmärrystä ja osaamista

Arvostamme
– Oikeaa asennetta, eli yhteistyökykyä, joustavuutta sekä innostusta ja sitoutuneisuutta työhön. Asiantuntijatyössä asenteen merkitys korostuu, sillä työ on pitkälti omissa käsissä ja yhteistyötä asiantuntijatyöyhteisössä. Et pelkää tarttua työhön kuin työhön.
– Yritystoiminnan ymmärrystä ja kykyä linkittää asiat osaksi laajoja kokonaisuuksia.
– Verkostoitumiskykyä ja -halukkuutta alan kannalta tärkeisiin sidosryhmiin.

Kemianteollisuus ry on palkittu useaan kertaan Suomen innostavimpien työpaikkojen kärkisijoilla alle 100:n henkilön organisaatioiden sarjassa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen tehtävän erinomaisessa työporukassa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kanssa 16.6.2023 mennessä osoitteeseen rekry@kemianteollisuus.fi. Merkitse hakemusviestin otsikoksi ”viestinnän asiantuntija”. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätiedot: Viestintäjohtaja Juha Vainio, juha.vainio@kemianteollisuus.fi, puh. 040 688 2609.

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on noin 400 jäsenyritystä sekä 14 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus Suomen teollisuustuotannosta ja teollisuuden tavaraviennistä on noin viidennes. Kemianteollisuus työllistää Suomessa suoraan noin 35 000 henkilöä.

Luontopositiivinen, hiilineutraali kemianteollisuus -tavoite on osa kemianteollisuuden omaehtoista Responsible Care -vastuullisuusohjelmaa, jolla on tehty vastuullisuustyötä suomalaisissa kemian yrityksissä lähes 30 vuotta. Lue lisää www.responsiblecare.fi