Hyppää sisältöön

Kemianteollisuus hakee diginatiivia viestintään

Olet sisällöstä ja vaikuttavuudesta innostunut viestijä. Hallitset hyvin digitaalisen viestinnän työkalut, kokeilet mielelläsi uutta ja saat houkuteltua muutkin mukaasi. Toimit verkko- ja somekanaviemme päätoimittajana ja viestintähankkeiden projektipäällikkönä. Olet kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja ymmärrät yritystoiminnan ja teollisuuden merkityksen hyvinvoinnin rakentajana.

Hahmotat siis suuriakin kokonaisuuksia, mutta hoidat myös monia pieniä käytännön asioita. Työssäsi teet ja julkaiset sisältöjä, osallistut tapahtumien järjestämiseen ja varmistat, että asiat hoituvat ja projektit etenevät. Vastaat myös visuaalisen ilmeen sovelluksista.

Odotamme sinulta

  •          Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  •          Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
  •          Viestintä- ja toimistosovellusten osaamista
  •          Projektiosaamista
  •          Hyviä vuorovaikutustaitoja
  •          Halua kehittyä, innostavaa otetta
  •          3-5 vuoden työkokemusta viestinnästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen tehtävän erinomaisessa työporukassa kemianteollisuuden yritysten parissa. Työpisteesi sijaitsee Etelärannassa, ja titteliä voimme miettiä yhdessä. Olet olennainen osa kolmen henkilön viestinnän ja vaikuttamisen tiimiä.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.11.2014 mennessä osoitteeseen: susanna.aaltonen@kemianteollisuus.fi. Lisätiedot: Viestintäjohtaja Susanna Aaltonen, 040 593 4221.

kemianteollisuus.fi

twitter.com/Kemianteollisuu

 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin neljännes. Kemianteollisuus työllistää Suomessa suoraan noin 34 000 henkilöä.