Hyppää sisältöön

Kemianteollisuuden vastuullisuuswebinaari 14.11.2017: Nuorten turvallisuusosaaminen

Kemianteollisuuden vastuullisuuswebinaareissa nostetaan esille vastuullisuuden ajankohtaisia teemoja. Tällä kertaa pureudumme nuorten turvallisuusosaamiseen. Ja kysymme, onko ammattiin valmistuvien nuorten osaaminen kohdallaan?

Tule kuuntelemaan esityksiä kiinnostavasta aiheesta ja kehittämään omaa tietotaitoasi. Teemaa avaavat Tampereen teknillisen yliopiston tutkija Sari Tappura otsikolla Nuorissa turvallinen tulevaisuus sekä Kemiran henkilöstöpäällikkö Marko Lummio aiheella Uusien työntekijöiden turvallisuusosaaminen case Kemira.

Tilaisuuden juontaa Kemianteollisuus ry:n osaamisen ja vetovoiman asiantuntija Anni Siltanen. Hän esittelee myös kemianteollisuuden, Työturvallisuuskeskuksen Kemianteollisuuden työalatoimikunnan ja Opetushallituksen yhteistyön, jossa keskiössä on turvallisuuskulttuurin ja -osaamisen kehittäminen ammattiin johtavassa koulutuksessa.

Vastuullisuuswebinaaria voi seurata striimattuna lähetyksenä verkossa. Lähetys alkaa torstaina 14.11.2017 klo 9.00 ja päättyy klo 10.00 mennessä.

Pyydämme ilmoittautumaan viimeistään 13.11.2017. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet sähköpostitse pari päivää ennen webinaaria. Webinaari kuuluu Responsible Care 25-juhlavuoden ohjelmaan.

Lisätietoja antavat: Anni Siltanen, anni.siltanen@kemianteollisuus.fi tai Alexandra Peth, alexandra.peth@kemianteollisuus.fi