Hyppää sisältöön

Kemianteollisuuden vastuullisuusohjelma Responsible Care on saanut omat verkkosivunsa

Kemianteollisuuden Responsible Care -vastuullisuusohjelma on Suomessa ollut käynnissä vuodesta 1992. Nyt Responsible Caren Suomen vastuullisuustyö on saanut omat verkkosivunsa osoitteessa responsiblecare.fi.

Responsible Caren verkkosivuilla voit tutustua ohjelman keskeisiin teemoihin, tuloksiin ja tavoitteisiin. Sivustolla esitellään myös Responsible Careen sitoutuneiden yritysten vastuullisuustyötä ja onnistumistarinoita. Parhaiden käytäntöjen jakaminen on Responsible Caren periaatteiden mukaisesti keskeinen osa jatkuvaa parantamista.

Yrityksille Responsible Care -vastuullisuusohjelmaan sitoutuminen on vapaaehtoista. Tällä hetkellä mukana on 98 yritystä, jotka kattavat 80% alan tuotannosta. Responsible Careen liittyneet yritykset ovat sitoutuneet toimintansa jatkuvaan kehittämiseen, hyvien käytäntöjen jakamiseen sekä vuosittaiseen raportointiin.

Responsible Caren 27 toteuttamisvuoden aikana tapaturmat ovat vähentyneet 90 %, energiankulutus 20 %, vedenkulutus 59 % ja kasvihuonekaasupäästöt 34 %.

Tutustu Responsible Care -ohjelman verkkosivuihin tästä.