Hyppää sisältöön

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto 2017 haussa

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnolla kannustetaan oppilaitoksia ja Responsible Care-ohjelmassa mukana olevia yrityksiä entistä tavoitteellisempaan turvallisuustyöhön, parempiin tuloksiin ja hyvien käytäntöjen jakamiseen. Hakuaika on nyt!

Turvallisuuspalkinto on jaettu aiemmin kaksi kertaa. Yritysten lisäksi palkitsemme ensimmäistä kertaa nyt myös oppilaitokset. Yrityksillä ja oppilaitoksilla hakemuksen perustana voi olla turvallisuuden parantamiseen johtanut kehityshanke, hyväksi koettu käytäntö tai tuloksellinen toimintatapa. Oppilaitoksilla huomioidaan myös opetuskokonaisuudet.

Turvallisuuspalkinnon yrityssarjassa on kolme luokkaa toimipaikan henkilömäärän mukaan: pienet (1-50 henkilöä), keskisuuret (51-250 henkilöä) ja suuret (yli 250 henkilöä) yritykset. Palkintoa voivat hakea myös oppilaitokset, omassa sarjassaan.

”Haluamme uudella oppilaitossarjalla tuoda esiin turvallisuusosaamisen ja -kulttuurin kehittämisen tärkeyttä kaikilla koulutustasoilla. Kannustamme yrityksiä ja oppilaitoksia yhteistyöhön ja hyödyntämään hyviä käytäntöjä turvallisuustyössä”, kertoo Kemianteollisuus ry:n johtava asiantuntija Merja Vuori.

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkintoa hakuaika päättyy 1.3.2017. Palkinnot jaetaan Kemiat kohtaavat -tilaisuudessa 27.4.2017.

Vuonna 2014 Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnon voittivat pienten yritysten sarjassa Finex Oy, keskisuurten yritysten sarjassa CP Kelco Oy ja suurten yritysten sarjassa Bayer Oy. Lisäksi kunniamaininnan sai Roal Oy.

Kemianteollisuuden turvallisuuspalkintojen saajat valitsee Responsible Care -ohjelman ohjausryhmä, johon kuuluvat edustajat Kemianteollisuus ry:stä, TEAM Teollisuusalojen ammattiliitosta, Ammattiliitto Pro ry:stä ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:stä. Kilpailu toteutetaan näiden järjestön yhteistyönä.

Lisätiedot

Merja Vuori, merja.vuori@kemianteollisuus.fi
Anni Siltanen, anni.siltanen@kemianteollisuus.fi (oppilaitossarja)

Lue lisää täältä!