Hyppää sisältöön

Kemianteollisuuden tuoteketjujen vastuullisuuskäytäntöjä kehitetään yhteistyössä

Eurooppalainen kemianteollisuuden keskusjärjestö Cefic on ottanut uuden askeleen kemianteollisuuden tuoteketjujen vastuullisuuteen liittyvien käytäntöjen kehittämisessä.

Osana Responsible Care -ohjelman tavoitteiden mukaista toimintaa Cefic on allekirjoittanut virallisen kumppanuussopimuksen useiden kansainvälisten kemianteollisuuden yritysten yhteenliittymän Together For Sustainability (TFS) kanssa.

Kumppanuuden myötä vahvistetaan vuonna 2011 aloitetun TFS -hankkeen vastuullisuuskäytäntöjen kehittämistä ja eteenpäin viemistä kemianteollisuuden tuoteketjuissa. Hankkeen taustalla on kansainvälisesti toimivia kemianteollisuuden yrityksiä. Siinä on luotu yhtenäisiä käytäntöjä ja kriteereitä kemianteollisuuden tuoteketjujen vastuullisuuden hallintaan.

– Nyt allekirjoitettu kumppanuussopimus on jälleen hyvä esimerkki kemianteollisuuden Responsible Care –ohjelman toimivuudesta. Haastavia käytäntöjä kehitetään yhdessä, parhaita käytäntöjä jakaen. Seurauksena on mm. parempi asiakastyytyväisyys ja kustannustehokkuus, sanoo Kemianteollisuus ry:n osastopäällikkö Sami Nikander. 

 

Lisätietoja

Together For Sustainability