Hyppää sisältöön

Kemianteollisuuden toimialakatsaus 4.9.2019 klo 9, Eteläranta 10

Kemianteollisuus on yksi Suomen viennin peruspilareista ja siinä on ratkaisu moniin maailmanlaajuisiin haasteisin. Miten talouden vire näkyy kemianteollisuudessa ja millaisin mielin kohti työmarkkinasyksyä?

Tervetuloa kemianteollisuuden tilannetta ja näkymiä käsittelevään infoon keskiviikkona 4.9.2019 klo 9.00–10.00.

Tilaisuudessa mukana Kemianteollisuus ry:n työmarkkinajohtaja Minna Etu-Seppälä sekä viestintäjohtaja Susanna Aaltonen.

Paikka: Eteläranta 10, (2 krs.), neuvottelukeskus, Helsinki.

Ilmoitathan tulostasi viimeistään tiistaina 3.9.2019 Susanna Aaltoselle, susanna.aaltonen@kemianteollisuus.fi tai 040 593 4221.

Lämpimästi tervetuloa!
Kemianteollisuus ry

kemianteollisuus.fi

Twitter: @Kemianteollisuu
Slideshare: www.slideshare.net/Kemianteollisuusry
Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs
Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista ja investoimme Suomeen vuositasolla reilut miljardi euroa.

Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuvat polttoaineet ja lääkkeet ovat kemiaa.