Hyppää sisältöön

Kemianteollisuuden nuorisovaikuttajaksi?

Oletko 14–21 -vuotias ja kiinnostunut kemiasta? Opiskeletko peruskoulussa, ammatillisessa oppilaitoksessa, lukiossa, ammattikorkeassa tai yliopistossa? Liikutko sosiaalisessa mediassa kuin kala vedessä? Haluatko vaikuttaa tulevaisuuden työelämään?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Jatka siis lukemista.

Etsimme keväällä 2014 perustettavaan kemianalan nuorisovaikuttajapaneeliin noin kymmentä kemiaan suuntautunutta nuorta, jotka tuottavat sisältöä sosiaaliseen mediaan, antavat nuorta näkökulmaa kemianteollisuuden koulu-yritysyhteistyöhön ja toimivat nuorten äänenä kemianteollisuuden tapahtumissa, seminaareissa yms. Vastapalveluksena tarjoamme samanhenkisiä kontakteja, yhteyksiä luonnontieteiden uusiin tuuliin, arvokasta kokemusta ja mahdollisuuden tutustua kemianteollisuuden monipuolisiin ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiin aitiopaikalta.

Paneelin tapaamiset järjestetään pääosin verkossa noin kerran kuukaudessa, joten voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Kerran vuodessa tarjoamme kokoontumisen Helsingissä koko paneelille. Ensimmäinen suuri tehtävämme tulee olemaan kemian näkyminen sosiaalisessa mediassa syksyn 2014 aikana. Mitä tämä tarkalleen on – sen päätätte te! 

Jos sinussa on oikeanlaista kemiaa tähän tehtävään, lähetä lyhyt esittely itsestäsi osoitteeseen anni.siltanen@kemianteollisuus.fi. Kerro samalla miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Emme maksa palkkaa, mutta kokemuksen ja kontaktien lisäksi palkitsemme sinut vuoden lopuksi leffalipuilla.

Vaikuttajapaneeli esitellään Komppa-päivillä 9.5. Samalla julkaistaan myös sen virallinen nimi. 

 

Lisätiedot:

Kemianteollisuus ry

Anni Siltanen, asiamies, Koulu-yritysyhteistyö, vetovoimahankkeet, GSM 044 562 5991