Hyppää sisältöön

Kemianteollisuuden liittoperhe lahjoittaa 49 000 euroa Ukrainaan sodan uhreille

Kemianteollisuuden liittoperhe lahjoittaa 49 000 euroa Venäjän sotatoimien kohteeksi joutuneelle Ukrainalle. Lahjoitus tehdään Suomen Punaisen Ristin kautta.

Venäjän sotilaallinen hyökkäys Ukrainaan ja sen kansalaisiin on oikeudeton, perusteeton ja tuomittava. Ukraina tarvitsee nyt kaiken mahdollisen avun. Kemianteollisuus ry liittoperheineen ovat päättäneet lahjoittaa 49 000 euroa Ukrainalle Suomen Punaisen Ristin kautta.

– Kemianteollisuus ry liittoperheineen tuomitsee jyrkästi Venäjän tekemän painostuksen ja sotilaallisen hyökkäyksen Ukrainaan. Ukraina tarvitsee nyt kaiken mahdollisen avun ja tuen. Haluamme osaltamme olla mukana avun antamisessa sodan uhreille. Lahjoittamamme 49 000 euroa ohjataan SPR:n kautta. Kannustamme myös muita järjestöjä, yrityksiä ja kansalaisia lahjoittamaan rahaa ja avustuksia Ukrainaa tukeville järjestöille. Avun tarve on suuri ja sen aika on nyt, sanoo Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Mika Aalto.

Lahjoitukseen ovat osallistuneet:
Kemianteollisuus ry
Kumiteollisuus ry
Muoviteollisuus ry
Suomen Bioteollisuus ry
Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry
Kultaseppien Työnantajaliitto ry
Kenkä- ja nahkateollisuus ry
Lasikeraaminen teollisuus LT ry
Väriteollisuusyhdistys ry
Öljytuote ry
Kasvinsuojeluteollisuus ry
Veneteollisuuden työnantajat ry

Suomen Punainen Risti tukee lahjoituksilla ihmisten perustarpeita ja toimittaa ukrainalaisille vettä, ruokaa, suojaa ja terveyspalveluita. Kansainvälinen Punainen Risti auttaa myös kadonneiden etsinnässä.
Lahjoita SPR:n katastrofirahastoon.