Hyppää sisältöön

Kemianteollisuuden ilme uudistui – myös kotisivun osoite ja sähköpostiosoitteet muuttuvat

Kemianteollisuus ry on ottanut käyttöön uuden nimilogon sekä uudet kotisivu- ja sähköpostiosoitteet. Uusi ilme julkistettiin Kemianteollisuus ry:n 70-vuotisjuhlassa 26.11.2013. Ilmeen on suunnitellut palkittu helsinkiläinen suunnittelutoimisto Dog Design Oy.

”Ilme ja logo kuvastavat sekä kemianteollisuutta järjestönä että kemiaa toimialana. Kemiaa on kaikkialla ja se on osa hyvää elämää. Kemiaa tarvitaan siellä missä halutaan olla kehityksen kärjessä ja toimia vastuullisesti. Järjestönä haluamme olla mutkaton, moderni, kehittyvä, luotettava ja energinen”, sanoo Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Timo Leppä.

”Kemianteollisuuden uusi nimilogo kertoo itsessään, mistä on kyse. Se vahvistaa visuaalista viestintää ja lisää löydettävyyttä. Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä vientialoista Suomessa ja katsoo alana eteenpäin”, sanoo Kemianteollisuus ry:n viestintäpäällikkö Susanna Aaltonen.

Dog Designin suunnittelija Ilona Ilottu on tyytyväinen lopputulokseen. ”Kemia on luonnontiede ja se on mukana myös globaalien asioiden ratkaisuissa. Uuden ilmeen tuli olla luotettava, selkeä ja positiivinen”, sanoo Ilottu.” 

Uusi kotisivuosoite: www.kemianteollisuus.fi

Uudet sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@kemianteollisuus.fi

Vanhat chemind.fi -loppuiset osoitteet uudelleenohjautuvat toistaiseksi uusiin kemianteollisuus.fi -osoitteisiin.

Lisätietoja

Kemianteollisuus ry

Susanna Aaltonen, viestintäpäällikkö, 040 593 4221, susanna.aaltonen(at)kemianteollisuus.fi

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannon bruttoarvosta on noin 20 prosenttia ja teollisuuden tavaraviennistä lähes neljännes. Kemianteollisuus työllistää Suomessa yli 30 000 henkilöä.