Hyppää sisältöön

Kemianteollisuuden fuksikampanja 2016 huipentui Aalto-yliopistolla

Kemianteollisuus ry:n syksyn 2016 fuksikampanja oli menestys. Kampanja tavoitti 16 oppilaitoksessa noin 850 opiskelijaa. Uratarinoita kuultiin 25 yrityksestä.

Syksyllä 2016 jo kolmannen kerran järjestetty fuksikampanja sai kunniakkaan päätöksen Aalto-yliopiston kemiantekniikan koulutusohjelman nelituntisessa fuksitilaisuudessa 20.10.2016. Mukana kampanjassa olivat tänä vuonna kaikki yliopistot, teknilliset yliopistot ja ammattikorkeakoulut, joissa opetetaan kemiaa, kemiantekniikkaa tai niiden lähialoja. Tällaisia oppilaitoksia on Suomessa 16. Kemianteollisuus ry:n edustajan lisäksi mukana oli uratarinoita yhteensä 25 yrityksestä.

Erityisesti fuksikampanjassa painotettiin tänä vuonna vastuullisuus- ja turvallisuusasioita. Niiden lisäksi vilkasta keskustelua herättivät yleiset työelämään liittyvät asiat, kesätyöt, työelämätaidot ja työn ja vapaa-ajan tasapaino. Fuksikampanja tavoitti kaikkiaan noin 850 uutta opiskelijaa.

Kemianteollisuus ry kiittää kaikkia syksyn 2016 fuksikampanjassa mukana olleita yrityksiä, oppilaitoksia ja opiskelijoita! 

Fuksikampanja järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2017. Yritykset, joilla on mielenkiintoa osallistua fuksikampanjaan, voivat olla yhteydessä Kemianteollisuus ry:n asiantuntija (osaaminen ja vetovoima) Anni Siltaseen (anni.siltanen@kemianteollisuus.fi). 

Lisätietoja

Anni Siltanen ja Jussi-Pekka Rode: Kemianteollisuus tarvitsee alan parhaita osaajia