Hyppää sisältöön

Kemian pooli järjestää jäsenilleen kyber-harjoituksen

Kemianteollisuus ry:n yhteydessä toimiva huoltovarmuusorganisaation kemian pooli ja muovi- ja kumipooli järjestävät jäsenyrityksilleen valmiusharjoituksen Helsingissä helmikuussa 2014. Myös muut yritykset voivat kysellä vapaita paikkoja tilaisuuteen.

Harjoituksessa teollisuus, ICT-palvelujen tarjoajat, valtionhallinnon ja tiedeyhteisön edustajat arvioivat kybermaailman uhkia, vaikutuksia sekä toimenpiteitä, joilla yritykset voivat minimoida verkoissa esiintyviä kyberhaittoja. Tilaisuus järjestetään Helsingissä 12.2.2014 Säätytalolla.

Maksuttomaan valmiusharjoitukseen mahtuu sata henkeä. Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti poolien jäsenille, mutta myös muut yritykset voivat tiedustella vapaina olevia paikkoja.

Kemian pooli vastaa Huoltovarmuuskeskuksen, Kemianteollisuus ry:n, Lääketeollisuus ry:n, Painoväriyhdistys ry:n, Teknokemian Yhdistys ry:n, Teknisen Kaupan Liitto ry:n ja Väriteollisuusyhdistys ry:n välisen sopimuksen mukaisesti oman alansa varautumisesta vakavien häiriötilanteiden ja poikkeusolojen varalta. Poolin muodostavat sitä johtava poolitoimikunta, poolin toimisto ja alan yritykset.

Lisätietoja

Valmiuspäällikkö
Petri Ahola-Luttila
Kemianteollisuus ry
GSM 040 849 5920
petri.ahola-luttila(a)kemianteollisuus.fi