Hyppää sisältöön

Jyrki Hollmén Kemianteollisuus ry:n työmarkkinatoiminnasta vastaavaksi johtajaksi

OTK Jyrki Hollmén on nimitetty Kemianteollisuus ry:n työmarkkinatoiminnasta vastaavaksi johtajaksi 1.2.2016 alkaen. Jyrki Hollménin tehtävänimike on johtaja, Työelämä ja hän siirtyy Kemianteollisuus ry:n palvelukseen 18.1.2016.

Hollmén työskentelee tällä hetkellä Elinkeinoelämän keskusliitto EK ry:n PK-johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hänen vastuualueeseensa on kuulunut EK:ssa PK-toiminnan lisäksi aiemmin mm. työlainsäädäntö, työturvallisuus ja koulutuspolitiikka sekä erilaiset työmarkkina- ja sosiaalipolitiikan neuvottelutehtävät.

Kemianteollisuus ry:n työmarkkinajohtaja Pekka Hotti jatkaa Kemianteollisuus ry:n varatoimitusjohtajana toukokuun loppuun 2016, jolloin hän jää eläkkeelle.

Lisätietoja

Timo Leppä, toimitusjohtaja, Kemianteollisuus ry, puh. 050 301 6800


Kuvia Jyrki Hollménista

Kemia – osa hyvää elämää

kemianteollisuus.fi
Twitter: @Kemianteollisuu
Slideshare: www.slideshare.net/Kemianteollisuusry
Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs
Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq  

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on lähes neljännes. Kemianteollisuuden liikevaihto on 23 miljardia ja se työllistää Suomessa suoraan 34 000 henkilöä.