Hyppää sisältöön

Juha Vainio Kemianteollisuus ry:n viestintäjohtajaksi

Kemianteollisuus ry:n viestintäjohtajan tehtävään on nimitetty Juha Vainio. Vainio aloittaa tehtävässään 1.10.2021.

Kemianteollisuus ry:n viestintäjohtajaksi nimitetty Juha Vainio toimii tällä hetkellä Ilta-Sanomien uutispäällikkönä ja on ollut kyseisessä tehtävässä vuodesta 2017 alkaen. Tätä ennen Vainio on ollut Ilkan ja Pohjalaisen verkkotoimituksen esimies (2016–2017), Lännen Median toimittaja (2014–2016) sekä Aamulehden toimittaja (2010–2014). Hän on koulutukseltaan medianomi Turun ammattikorkeakoulun viestinnän linjalta (2011).

Vainiolla on työkokemuksensa vuoksi erinomaiset media- ja yhteiskuntasuhteet ja hän ymmärtää, miten media toimii.

”Olemme iloisia saadessamme Juhan vauhdikkaaseen joukkoomme ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi. Juhan erinomaiset media- ja yhteiskuntasuhteet tulevat varmasti hyvään käyttöön monitahoisessa edunvalvonta- ja työmarkkinatoiminnassamme”, sanoo Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Mika Aalto.

”Olen innoissani, kun pääsen mukaan Kemianteollisuuden tiimiin tekemään ja kehittämään edunvalvontatyötä ja auttamaan järjestöä ja alaa viestimään vaikuttavasti. Kemianteollisuus ry on tehnyt pitkäjänteistä, ansiokasta ja näkyvää työtä, ja iloitsen, että voin tuoda oman media- ja yhteiskuntasuhdeosaamiseni alan käyttöön”, Vainio kertoo.