Hyppää sisältöön

Joni Hautojärvi, Nornickel Harjavalta: Vastuullisuutta tehdään joka ikinen päivä

Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä toimintaani ohjaavista arvoista. Yrityksen toiminnan on oltava joka päivä vastuullista, joka on laaja käsite.

Vastuullisuuteen sisältyvät luonnollisesti ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittava ja turvallinen toiminta, henkilöstön oikeudenmukainen kohtelu ja hyvinvoinnista huolehtiminen, yhteiskuntavastuullisuus sekä laadukas sisäinen ja ulkoinen tiedonkulku.

Osana vastuullisuutta on myös yrityksen tulevaisuuden toimintaedellytyksistä huolehtiminen. Tähän liittyvät jatkuva parantaminen, yrityksen kannattavuudesta huolehtiminen ja panostukset tuotekehitykseen. Yrityksen arvot ovat hyvä ohjenuora vastuulliselle toiminnalle. Meillä arvot ovat vastuullisuuden lisäksi luotettavuus, tehokkuus, kehittyminen, osaaminen ja yhteistyö. Yhteinen arvomaailma ohjaa liiketoimintaamme ja henkilöstön työskentelyä yrityksessä.

Toimin esimerkillisesti yrityksen arvojen mukaisesti joka päivä. Korostan turvallista toimintaa ja noudatan työssäni kaikkia sääntöjä ja eettisyysperiaatteita. Haluan jatkuvasti kehittää yrityksen liiketoimintaa yhdessä henkilöstön kanssa ja varmistaa toiminnan jatkuvuuden pitkälle tulevaisuuteen. Suuren mittakaavan prosessiteollisuudessa myös jatkuva turvallisuus- ja ympäristöriskien vähentämiseen liittyvien investointien ja kehitystoimenpiteiden toteutus ovat tärkeitä vastuullisuustekoja.

 

 

Lisätietoja

Nornickel Harjavalta