Hyppää sisältöön

Jaana Lähteenmäki aloittaa Kemianteollisuuden valmiuspäällikkönä

Kemianteollisuuden uudeksi valmiuspäälliköksi on nimitetty Jaana Lähteenmäki. Hän aloittaa tehtävässä 1.4. Lähteenmäki vastaa tehtävässään huoltovarmuuden suunnittelusta ja on mukana Huoltovarmuuskeskuksen Kaasupoolissa ja Polttoainepoolissa.

Jaana Lähteenmäki tulee tehtävään Uudenmaan ELY-keskuksen ylitarkastajan ja valmius- ja tietoturvavastaavan tehtävästä, jossa hän mm. koordinoi Uudenmaan ELY-keskuksen normaaliolojen häiriötilanteiden ja poikkeusolojen valmius- ja turvallisuusasioiden suunnittelua ja kehittämistä. Hän on työskennellyt aiemmin projekti- ja asiantuntijatehtävissä PKT-Säätiössä, Uudenmaan TE-keskuksessa ja Suomen ulkomaankauppaliitossa. Lähteenmäki aloittaa tehtävässä edellisen valmiuspäällikön, Jouko Kinnusen, jäädessä eläkkeelle.

– Olen työskennellyt pitkään valmius- ja tietoturvatehtävien parissa valtion aluehallinnon puolella. Toimiva huoltovarmuus edellyttää kaikkien meidän yhteistä panostamme ja elinkeinoelämällä on tässä merkittävä ja olennainen rooli.  Olen iloinen, että minulle tarjoutui nyt mahdollisuus jatkaa varautumisen ja huoltovarmuuden turvaamisen parissa mutta nyt ihan uudesta näkökulmasta, Lähteenmäki sanoo.

– On hienoa saada tehtävään Jaanan kaltainen kokenut valmius- ja turvallisuusasioiden asiantuntija, sanoo Kemianteollisuuden vastuullisuusjohtaja Sami Nikander. – Erinomaista, että saamme näin kovan luokan ammattilaisen jatkamaan Joukon tärkeää työtä.

Lisätietoja: