Hyppää sisältöön

INSSIFORUM2015 – projektityökilpailussa 1. palkinto Metropolia Ammattikorkeakoulun työryhmälle

InssiForum2015-tapahtuman yhteydessä järjestetyssä projektityökilpailussa parhaan työn palkinnon sai Metropolia Ammattikorkeakoulun työryhmä.

Projektityökilpailun tavoitteina olivat työelämän ja opiskelun yhteistyön tiivistäminen, opiskelijoiden asettaminen InssiFoorumin ja insinöörikoulutuksen kehittämisen näkyväksi osaksi ja oppimisen ilon ja moniulotteisuuden esilletuominen. 

Projektitöiden arvioinnissa painotettiin tuotteiden, palveluiden ja toiminnan kehittämistä teknologian avulla, kilpailuetua tuottavaa energiatehokkuutta ja ympäristöosaamista, yritysverkostoitumista ja kansainvälistymistä. Palkintolautakunta koostui eri teollisuudenalojen ja oppilaitosten asiantuntijoista. Kemianteollisuus ry:n edustaja palkintolautakunnassa oli johtaja Riitta Juvonen. 

Ensimmäisen palkinnon saanut projekityö Alumiinin anodisoinnin  tiivistysmenetelmien kehittäminen oli Metropolia Ammattikorkeakoulun työryhmän:  Mika Maanonen, Janne Rajala, Laura Kosonen, Henna Riutta ja Mikko Tamminen. Projektityön ohjaaja oli Arto Yli-Pentti. 

Toisen palkinnon sai Hämeen ammattikorkeakoulun työryhmä: Eliisa Haverinen, Sari Heimonen, Minttu Kortelainen, Tiia Molander, Jasmine Niemelä, Nina Ovaskainen,  Anni Pihkamäki ja Henna Karjalainen. Projektityön ohjaaja oli Helena Kautola. Projektityö oli jätevedenpuhdistamon suunnittelu Envor Biotech Oy:lle.

Lisäksi kunniamaininnalla palkittiin useita projektitöitä. 

 

 

 

Lisätietoja

InssiForum 2015