Hyppää sisältöön

Inssiforum 2015 -projektikilpailulla haetaan oppimisen iloa ja monialaisuutta

Kemianteollisuus ry sponsoroi Inssiforum 2015 -projektikilpailua opiskelijoille. Kilpailu nostaa esiin ammattitaidon kehittymistä painottavia projekteja. Metropolia Ammattikorkeakoulun koordinoiman kilpailun voittajat julistetaan Helsingissä tammikuussa 2015.

Inssiforum 2015 keskittyy tekemällä oppimiseen.Kilpailuun voivat osallistua korkeakouluopiskelijat ryhminä. Projektityöt edistävät yritysten tuotteiden tai palveluiden kehittämistä, kilpailuetua tuottavaa energiatehokkuutta tai ympäristöosaamista, yritysverkoston toiminnan kehittämistä tai kansainvälistymistä. Projektikilpailu ei koske opinnäytetöitä.

Kilpailutyöt pisteytetään mm. niiden työelämäyhteistyölähtöisyyden, innovatiivisuuden ja monialaisuuden perusteella. Palkintolautakunnassa on sekä oppilaitosten että elinkeinoelämän edustajia. Johtaja Riitta Juvonen Kemianteollisuus ry:sta kuuluu palkintolautakuntaan. Parhaat työt palkitaan kilpailulle suunnatusta stipendirahastosta, ja palkittavat tekijät pääsevät esittelemään osaamistaan kansainväliseen projektityökilpailuun Euroopan tasolla. Kilpailutöiden viimeinen jättöpäivämäärä on marraskuussa 2014. 

Tutustu Inssiforumiin 2015 ja osallistu projektikilpailuun:
www.inssiforum2015.fi

 

 

Lisätietoja

Riitta Juvonen, puh. 040 515 7107, riitta.juvonen(at)kemianteollisuus.fi