Hyppää sisältöön

Hille Reiman on aloittanut Kemestan asiantuntijana

Kemian DI Hille Reiman on 13.2.2023 aloittanut asiantuntijana Kemesta ry:ssä. Hän tulee taloon Euroopan kemikaalivirasto ECHA:sta, jossa hän on toiminut 10 vuoden ajan, viimeksi laatupäällikkönä. ECHA:ssa hän on ollut rakentamassa johtamis- ja toimintajärjestelmää, mukaan lukien organisaation ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioinnit ja hallintajärjestelmää tukevan ohjelmiston kehittäminen ja käyttöönotto.

Ennen ECHA:a Hille Reiman työskenteli reilut 10 vuotta Suomen Standardisoimisliitto SFS:ssä eri asiantuntijatehtävissä.

Hille Reiman on valmistunut kemian diplomi-insinööriksi Teknillisestä korkeakoulusta (nykyään Aalto-yliopisto). Hän opiskeli polymeeriteknologiaa, teknillistä kemiaa ja ranskan kieltä.

– On hienoa saada Hille ja hänen osaamisensa Kemestan käyttöön. Hille tulee vastaamaan osasta alan standardisointiryhmiä ja niiden toimeenpanosta Suomessa. Hän on mukana Kemestan edustajana Suomen Standardisoimisliiton SFS eri elimissä ja osallistuu kansainvälisiin teknisten komiteoiden kokouksiin ja työryhmiin. Hän on hyvin tervetullut yhteisöömme, sanoo Kemestan johtava asiantuntija Minna Annala.

 

Kemesta ry on Kemianteollisuus ry:n, Metsäteollisuus ry:n, Väriteollisuusyhdistys ry:n ja Kumiteollisuus ry:n standardisointia hoitava organisaatio. Kemesta ry vastaa kansallisesti toimialojen tuotteisiin ja teknologioihin liittyvästä standardisoinnista. Mukana ovat myös toimialoja yhdistävät alueet, kuten biopohjaisten tuotteiden, kiinteiden biopolttoaineiden sekä biomassojen kestävyyteen liittyvä standardisointi.

(Valokuva: Sini Pennanen, Sininen kuva)