Hyppää sisältöön

Haluatko tehdä maailmaa muuttavia kesätöitä? Haku kemian ”Tutustu työelämään ja tienaa” -jaksolle on auki!

Ilmastonmuutoksen ratkaisemiseksi tarvitsemme uutta osaamista ja paljon hyvää kemiaa. Kemia on jatkuvasti kehittyvä luonnontiede, joka yhdistää eri aloja ja ihmisiä. Kemia on maailman luovin ala. Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuva polttoaine ja lääkkeet ovat kemiaa. Etsimme nyt kahta Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijaa Kemianteollisuuteen Helsinkiin. Kahden viikon harjoittelu on kesäkuussa 2021. Tarjoamme kehittävän harjoittelukokemuksen mielenkiintoisella tulevaisuuden toimialalla.

Tule harjoittelijaksi Kemianteollisuuteen

Harjoittelijana pääset tutustumaan vastuullisuustyöhömme ja siihen, miten pidämme yhteyttä opiskelijoihin ja koululaisiin. Olet meille tärkeä linkki nuorten maailmaan. Kemisti ei tarvitse olla. Jos uskallat ideoida, kertoa näkemyksesi ja olet kiinnostunut vastuullisuudesta ja viestinnästä – vaikkapa somesisällöistä – on tämä harjoittelupaikka sinulle sopiva. Tehtävät räätälöimme yhdessä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Hakemuksesi voi olla kirjallinen ja/tai video, jossa kerrot itsestäsi, ideoistasi ja siitä, miksi haluat kemianteollisuuteen kesäharjoitteluun. Lähetä hakemuksesi (kirjallinen tai videolinkki) sähköpostilla 5.3.2021 mennessä osoitteeseen: rekry@kemianteollisuus.fi

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun voivat hakea peruskoululaiset, lukiolaiset, kymppiluokalla olevat tai VALMA-koulutukseen osallistuvat. Harjoittelu kestää kaksi viikkoa (10 työpäivää). Kesäharjoitteluohjelman suorittamisesta maksetaan kertakaikkisena palkkana 360 euroa kesällä 2021. Palkka sisältää tutustumisjaksolta kertyneen lomakorvauksen. Palkasta maksetaan lakisääteiset sosiaaliturvamaksut henkilön iän mukaan.

 

 

 

 

 

Lisätietoja

Johtava asiantuntija Anni Siltanen, 044 562 5991, anni.siltanen@kemianteollisuus.fi

www.maailmaamuuttaviatoita.fi

Kemia luo kestävää kasvua ja hyvinvointia. Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista. Ja mikä parasta – kemia on arjen ympyröitä, se on osa hyvää elämää!

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

 

kemianteollisuus.fi

Twitter: @Kemianteollisuu

Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs

Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq