Hyppää sisältöön

Haluatko tehdä maailmaa muuttavia kesätöitä? Haku kemian ”Tutustu työelämään ja tienaa”-jaksolle on auki!

Suomen tavoite on hiilineutraalius vuonna 2035. Tavoite tarkoittaa, että valtio tuottaa ainoastaan sen verran hiilidioksidipäästöjä kuin se pystyy sitomaan ilmakehästä. Tähän työhön tarvitsemme tulevaisuuden osaajia.
Kemianteollisuus on ottanut haasteen vastaan ja tavoittelee Suomessa hiilineutraaliutta. Ilmastonmuutosta ei nimittäin voi ratkaista ilman kemiaa. Kemia on jatkuvasti kehittyvä luonnontiede, jonka ratkaisuilla on iso merkitys niin tämän päivän kuin tulevaisuuden kehitykseen. Haluamme tehdä osamme luonnon monimuotoisuuden säilyttämisessä.

Etsimme nyt kahta Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijaa Kemianteollisuus ry:n toimistolle Helsinkiin. Harjoittelu toteutetaan kesäkuussa 2022, pandemiatilanteen vaatiessa hybridimallilla, muuten kokonaan paikan päällä. Harjoittelijoiden tehtävänä on erityisesti kehittää nuorisoviestintäämme, tuottaa sosiaalisen median sisältöjä ja toimia tärkeänä linkkinä nuorten maailmaan. Tehtäviä ja sisältöjä määrittelemme mielellämme harjoittelijoiden kanssa yhdessä ja heidän kiinnostuksen kohteensa huomioiden esim. työelämäyhteistyöhön tai vastuullisuusasioihin painottuen. Inspiraatiota nuorisoviestinnästämme löytyy muun muassa Maailmaa muuttavia töitä -sivustoltamme. 

Odotamme vapaamuotoisia hakemuksia 28.2. mennessä osoitteeseen rekry@kemianteollisuus.fi otsikolla Tutustu työelämään ja tienaa. Hakemuksesi voi olla kirjallinen ja/tai video, jossa kerrot itsestäsi, ideoistasi ja miksi halut Kemianteollisuuteen kesäharjoitteluun.

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun voivat hakea peruskoululaiset, lukiolaiset, kymppiluokalla olevat tai VALMA-koulutukseen osallistuvat. Harjoittelu kestää kaksi viikkoa (10 työpäivää). Kesäharjoitteluohjelman suorittamisesta maksetaan kertakaikkisena palkkana 365 euroa kesällä 2022. Palkka sisältää tutustumisjaksolta kertyneen lomakorvauksen.

Palkasta maksetaan lakisääteiset sosiaaliturvamaksut henkilön iästä riippuen.

Lisätietoja antaa johtava asiantuntija Anni Siltanen, 044 562 5991, anni.siltanen@kemianteollisuus.fi