Hyppää sisältöön

Haluatko tehdä maailmaa muuttavia kesätöitä? Hae Kemianteollisuuteen tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijaksi!

Suomen tavoite on hiilineutraalius vuonna 2035. Tavoite tarkoittaa, että valtio tuottaa ainoastaan sen verran hiilidioksidipäästöjä kuin se pystyy sitomaan ilmakehästä. Tähän työhön tarvitsemme tulevaisuuden osaajia.

Kemianteollisuus on ottanut haasteen vastaan ja tavoitteenamme on olla luontopositiivinen hiilineutraali toimiala Suomessa. Ilmastonmuutosta ei nimittäin voi ratkaista ilman kemiaa. Kemia on jatkuvasti kehittyvä luonnontiede, jonka ratkaisuilla on iso merkitys niin tämän päivän kuin tulevaisuuden kehitykseen. Haluamme tehdä osamme luonnon monimuotoisuuden säilyttämisessä.

Etsimme nyt kahta Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijaa Kemianteollisuus ry:n toimistolle Helsinkiin. Harjoittelujakso on ajalla 3.–14.6.

Harjoittelijoiden tehtävänä on tuoda raikkaita ideoita nuorisoviestintäämme, avustaa sosiaalisen median sisällöntuotannossa ja toimia tärkeänä linkkinä nuorten maailmaan. Tehtäviä ja sisältöjä määrittelemme mielellämme harjoittelijoiden kanssa yhdessä ja heidän kiinnostuksen kohteensa huomioiden esim. työelämäyhteistyöhön tai vastuullisuusasioihin painottuen. Inspiraatiota nuorisoviestinnästämme löytyy muun muassa Maailmaa muuttavia töitä -sivustoltamme.

Odotamme vapaamuotoisia hakemuksia 12.4. mennessä osoitteeseen rekry@kemianteollisuus.fi otsikolla ”Tutustu työelämään ja tienaa”. Hakemuksesi voi olla kirjallinen ja/tai video, jossa kerrot itsestäsi, ideoistasi ja miksi haluat Kemianteollisuuteen kesäharjoitteluun.

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun voivat hakea peruskoululaiset, lukiolaiset, kymppiluokalla olevat tai VALMA-koulutukseen osallistuvat. Harjoittelu kestää kaksi viikkoa (10 työpäivää). Kesäharjoitteluohjelman suorittamisesta maksetaan kertakaikkisena palkkana 375 euroa kesällä 2024. Palkka sisältää tutustumisjaksolta kertyneen lomakorvauksen. Palkasta maksetaan lakisääteiset sosiaaliturvamaksut henkilön iästä riippuen.

Lisätietoja antaa: