Hyppää sisältöön

FinnProfiles hakee kasvua vastuullisessa hengessä

Suomalaisen tiivisteosaamisen kärkinimi FP FinnProfiles Oy liittyi heinäkuussa kemianteollisuuden Responsible Care -vastuullisuusohjelmaan. Maailmanlaajuisen ohjelman kautta yritys hakee näkyvyyttä vastuullisuustyölleen kansainvälisesti. Vapaaehtoinen Responsible Care -ohjelma on ollut yritysten vastuullisuustyön tukena pian 25 vuotta.

Yrityksessä oli hyvät valmiudet liittyä kemianteollisuuden vastuullisuusohjelmaan, koska raportointi ja tekeminen ovat olleet yrityksessä kattavalla tasolla jo pidemmän aikaa.

– Halusimme lainsäädännöllisen ja vaaditun raportoinnin lisäksi liittyä myös teollisuuden omaehtoiseen ja vapaaehtoiseen vastuullisuusohjelmaan. Vastuullisuuden merkitys korostuu entisestään, kun mennään isommille markkinoille ja tehdään töitä isojen toimijoiden kanssa. Kansainvälisestä ohjelmasta voi olla apua erottautumisessa, kertoo FinnProfilesin laatupäällikkö Minttu Alanen.

FinnProfilesin tavoitteena on kasvaa maltillisesti lähivuosina. Jo tällä hetkellä yli 30 % perheyrityksen tuotannosta menee suoraan vientiin ja yritys hakee jatkuvasti uusia markkina-alueita maailmalta. Kansainvälisesti tunnettu vastuullisuusohjelma lisää luotettavuutta yrityksen toimintaa kohtaan entisestään.

– Liittymisemme ohjelmaan osuu hyvin yhteen myös ensi vuonna vietettävän Responsible Care -juhlavuoden kanssa. Haluamme olla mukana juhlimassa yhtä teollisuuden vanhimmista vastuullisuusohjelmista.

Lisätietoja

FP FinnProfiles Oy

Responsible Care -ohjelma