Borealis Polymers ja Pilkington Automotive palkittiin työpaikan yhteishengestä ja neuvottelukulttuurista

Uutiset | 13.09.2021

Vuosi 2021 on paikallisen sopimisen vuosi kemianteollisuudessa. Kemianteollisuus ry ja Ammattiliitto Pro ry ovat tarttuneet aktiivisin toimin saamaan paikallisen sopimisen uuteen nousuun. Yhteistyö luo perustan paikalliselle sopimiselle. Vuoden teema on erityisesti yhteistyön ja neuvottelukulttuurin merkitys. Hyvät kokemukset paikallisesta sopimisesta kannustavat ideoimaan yhdessä ja löytämään työpaikan kannalta parhaita ratkaisuja. Hyvistä käytännöistä voivat myös muut oppia.

Vuonna 2021 Kemianteollisuus ry ja Ammattiliitto Pro järjestivät työnantajan edustajille ja henkilöstölle yhteisen kilpailun, jossa etsittiin hyviä tarinoita työpaikan yhteishengestä ja neuvottelukulttuurista.  Voitto jaettiin 9.9.2021 Kirkkonummen Majvikissä järjestetyssä gaalaillassa kahdelle parhaalle eli Borealis Polymers Oy:n ja Pilkington Automotive Oy:n kilpailutöille.

Paikallisen sopimisen tarinakilpailu jatkuu myös vuonna 2022.  Jos mielessäsi on hyvä esimerkki paikallisesta sopimisesta työpaikalla, kannattaa sitä alkaa jo jalostaa tarinaksi.  Tarinan muoto on vapaa, se voi olla  esimerkiksi  podcast, video, kuva, kirjoitettu tarina tai pienoismalli.  Kilpailuun voi osallistua yksin, parina tai ryhmässä. Tarkemmat osallistumisohjeet tulevat myöhemmin. 

Valokuva: Luottamusmies Esa Teittinen ja HR Business Partner Martina Haglund, Borealis Polymers Oy, työmarkkinajohtaja Minna Etu-Seppälä, Kemianteollisuus ry, teollisuussektorin johtaja Anssi Vuorio, Ammattiliitto Pro ry, HR Manager Miia Sarkola-Korhonen ja luottamusmies Olli Mäki-Arvela, Pilkington Automotive Oy.

Katso myös
Kesä kemiassa -blogit | 11.08.2022

Katri Reunanen, Terrafame: Hyvien harjoittelukokemusten kautta alalle

Kesä kemiassa -blogit | 04.08.2022

Joni Diep, Borealis Polymers: Paras kesätyökokemus tähän mennessä

Kesä kemiassa -blogit | 28.07.2022

Hanna Sjöberg, Mirka: Min tredje sommar på Mirka

Kesä kemiassa -blogit | 21.07.2022

Mikko Mäenpää, Orion: Monipuolinen kesä myynnin ja markkinoinnin parissa