Hyppää sisältöön

Fanny Lundstedt on Kemianteollisuuden kesätyöntekijä 2023

Bio- ja kemiantekniikan opiskelija Fanny Lundstedt aloittaa Kemianteollisuus ry:n kesätyöntekijänä 15.5. Fanny työskentelee koko kesän monipuolisissa viestinnän ja vetovoiman tehtävissä.

Kemianteollisuus ry on jo vuosien ajan palkannut nuoria osaajia kesätyöntekijäksi. Kokemukset ovat olleet hyvät puolin ja toisin.

– Kaikki kesätyöntekijät ovat tuoneet arvokkaan työpanoksen yhteisöömme. Samalla olemme saaneet näyttää toimialamme monipuolisuutta ja lisätä tietoisuutta Suomen innovatiivisimmasta teollisuudenalasta. Fanny Lundstedt työskentelee erityisesti viestinnän ja vetovoiman asiantuntijoiden kanssa, verkkosivujen uudistamisprojektissa, aineistojen valmistelussa ja sisältöprojekteissa. Fanny on meille erittäin tervetullut, sanoo Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Mika Aalto.  

Kemianteollisuuden kesätyöntekijät ovat tulleet taloon esimerkiksi humanistisista, yhteiskunnallisista, kauppatieteellisistä tai juridisista opinnoista. Fanny Lundstedtilla on jo omakohtaista kokemusta kemiasta.

– Opiskelen Turun ammattikorkeakoulussa kolmatta vuotta bio- ja kemiantekniikkaa ja erikoistun parhaillaan biotekniikkaan. Työskentelin lukion ja korkeakoulun ensimmäisen vuoden ajan apteekissa. Viime vuonna työskentelin Naantalin asuntomessuilla, missä toimin esihenkilönä pienelle tiimilleni ja tein monipuolisesti eri työtehtäviä, esimerkiksi PR-toimintaa, sanoo Fanny Lundstedt.

– Vapaa-ajalla soitan pianoa ja luen paljon kirjoja sekä runoja. Olen harrastunut myös monta vuotta tanssia ja käyn silloin tällöin suunnistamassa. Olen myös suuri käsitöiden ystävä. 

Mikä innoitti hakemaan kesätöihin Kemianteollisuuteen?

– Opinnot ja viimeisin työkokemukseni ovat inspiroineet minua vielä enemmän mahdollisuudesta opiskella, mahdollisesti lisää viestintää. Siksi odotan innolla, mitä kesä tuo tullessaan. Tämä on upea mahdollisuus nähdä ja oppia lisää oman alan viestinnän työtehtävistä sekä kemianteollisuuden vaikuttavuudesta. Olen alun perin Paimiosta kotoisin ja Helsinki on minulle täysin vieras paikka. En malta odottaa, että pääsen tutustumaan ja tapaamaan kaikkia. Vietetään mukava kesä yhdessä!