Hyppää sisältöön

Eurooppalaisen Responsible Care -palkinnon hakuaika on alkanut

Euroopan kemianteollisuuden järjestö Cefic on avannut Responsible Care -palkinnon haun vuodelle 2013. Hakuaika päättyy 14.6.2013. Vuonna 2011 Akkuser Oy:n teknologia palkittiin pienten ja keskisuurten yritysten sarjassa.

Euroopan kemianteollisuuden järjestö on avannut vuoden 2013 Responsible Care -palkinnon haun. Näin annetaan tunnustusta kestävää kehitystä edistäville innovatiivisille ratkaisuille tai hankkeille, joita ohjelman puitteissa on saatu aikaan.

Kilpailuun voi osallistua neljässä eri sarjassa. Valittavana on yleinen kilpailusarja yrityksille ja erityisesti pk-yrityksille tarkoitettu sarja. Myös kansalliset järjestöt voivat osallistua kilpailuun omassa sarjassaan. Vuonna 2013 on avattu myös haku energiatehokkuutta edistäneille ratkaisuille. Tähän kilpailuun voivat osallistua sekä yritykset että järjestöt.

Kilpailun esittely, hakemuslomake, ohjeet ja säännöt löytyvät täältä. Hakuaika päättyy 14.6.2013. Palkinnot jaetaan 4.10.2013 Ceficin yleiskokouksen yhteydessä Saksassa.

Suomalainen Responsible Care -teko palkittiin viimeksi vuonna 2011, jolloin palkinnon sai Akkuser Oy patentoimastaan paristojen ja kannettavien akkujen kierrätysteknologiasta.