Hyppää sisältöön

Etsimme monipuolista viestijää työkaveriksemme Kemianteollisuuteen

Haluatko mukaan tekemään ja kehittämään Suomen kilpailukyvyn ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta keskeisen toimialan viestintää? Fakta nimittäin on, ettei elämää ole ilman kemiaa. Se on mukana kaikessa, mitä näemme, koemme ja tunnemme ympärillämme. Kemia on tärkeä teollinen toimiala ja jatkuvasti kehittyvä luonnontiede, joka yhdistää eri aloja ja ihmisiä. Haemme kokenutta ja innostunutta viestinnän asiantuntijaa vakituiseen tehtävään Kemianteollisuus ry:lle. 

Sinulta löytyy rohkeaa ja positiivista ”homma hoituu”-asennetta, olet kokenut viestinnän ammattilainen ja osaat kirjoittaa sujuvia ja kiinnostavia tiedotteita, sinulla on erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito ja hallitset sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä sosiaalisen median. Olet kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja ymmärrät tai haluat oppia, miten työmarkkinat Suomessa toimivat. 

Monipuolisessa tehtävässä pääset työskentelemään viestinnän tiimin lisäksi tiiviisti Kemianteollisuuden työmarkkinatiimin kanssa. Pääset kirjoittamaan tiedotteita sekä sosiaalisen median postauksia, toteuttamaan viestinnällisiä projekteja sekä hallinnoimaan Kemianteollisuuden sisäisiä ja ulkoisia verkkosivustoja. Työ painottuu ensisijaisesti työmarkkinaviestintään, alan talousnäkymiä koskevaan viestintään ja alan vetovoimaisuuteen liittyviin tehtäviin. Kemianteollisuus valvoo jäsenyritystensä etua Suomessa ja EU:ssa. 

Työ on päivätyötä osittaisella etätyömahdollisuudella. Työ vaatii satunnaisesti joustoa iltaisin tai viikonloppuisin, mikäli työmarkkinaneuvottelutilanne tai vaikuttaminen sitä vaatii. Pääset toisinaan työmatkoille Suomessa ja ulkomailla. 
 
Tehtävässä onnistuminen edellyttää 
– Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai alan työkokemusta. 
– Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi. 
– Aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön. 
– Positiivista palveluasennetta, kykyä inspiroida ja sitouttaa muita. 
– Sosiaalisen median, kuten X:n ja Instagramin ymmärrystä ja osaamista. 
– Kokemusta tai halua oppia viestintään liittyvien sovellusten ja ohjelmien, kuten WordPressin tai Mailjetin, käyttöä.
 
Kemianteollisuus ry on palkittu useaan kertaan Suomen innostavimpien työpaikkojen kärkisijoilla alle 100:n henkilön organisaatioiden sarjassa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen tehtävän erinomaisessa työporukassa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10. 

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kanssa 16.4.2024 mennessä osoitteeseen rekry@kemianteollisuus.fi. Merkitse hakemusviestin otsikoksi ”viestinnän asiantuntija”. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. 
 
Lisätietoja voit kysyä minulta: Viestintäjohtaja Juha Vainio, juha.vainio@kemianteollisuus.fi, puh. 040 688 2609. 

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on noin 400 jäsenyritystä sekä 14 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä. Kemianteollisuus neuvottelee toimialoilleen 18 työehtosopimusta.