Hyppää sisältöön

Etsimme digiorientoitunutta vaikuttamisviestinnän moniottelijaa

Haku 7.5.2017 mennessä.

Olet vaikuttavista sisällöistä innostunut viestijä. Hallitset hyvin digitaalisen viestinnän työkalut, kuvankäsittelyn ja videotuotannon. Haluat kehittyä, kokeilet mielelläsi uutta ja saat houkuteltua muutkin mukaasi.

Toimit verkko- ja somekanaviemme päätoimittajana ja digitaalisiin alustoihin liittyvien hankkeiden projektipäällikkönä. Olet kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja ymmärrät yritystoiminnan ja teollisuuden merkityksen hyvinvoinnin rakentajana.

Hahmotat siis suuriakin kokonaisuuksia, mutta hoidat myös monia pieniä käytännön asioita. Työssäsi teet, tilaat ja julkaiset sisältöjä, osallistut tapahtumien järjestämiseen ja varmistat, että asiat hoituvat ja projektit etenevät.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Viestintä- ja toimistosovellusten osaamista
  • Kiinnostusta vaikuttavien sisältöjen tekemiseen
  • Projektiosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, halua kehittää ja kehittyä
  • Vähintään 3 vuoden kokemusta viestintätehtävistä
  • Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Kemianteollisuus ry palkittiin keväällä 2017 Suomen innostavimpana työpaikkana alle 100 henkilön organisaatioiden sarjassa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen tehtävän erinomaisessa työporukassa. Toimistomme on Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 10. Olet olennainen osa kolmen henkilön viestinnän ja vaikuttamisen tiimiä.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 7.5.2017 mennessä osoitteeseen: susanna.aaltonen@kemianteollisuus.fi. Lisätiedot: Susanna Aaltonen, johtaja, Vaikuttaminen, puh. 040 593 4221.

Haluatko tutustua meihin?

kemianteollisuus.fi

twitter.com/Kemianteollisuu

Facebook: @Kemianteollisuusry