Hyppää sisältöön

ChemBio Finland Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.3.2019

Joka toinen vuosi järjestettävä ChemBio Finland on suosittu kemian ja bioalan ammattilaisten kohtaamispaikka. Maaliskuussa ChemBiossa järjestettävässä Suomalaisten Kemistien Seuran 100-vuotisjuhlaseminaarissa puhuu kemian nobelisteja. Kemianteollisuus ry ja Suomen Bioteollisuus ovat aktiivisesti mukana ChemBio Finlandissa.

Kemianteollisuus ry järjestää tapahtumassa Save the World -ohjelmakokonaisuuden, jossa tuodaan esille muovien kierrättämistä ja käsittelyä. Turvallisuudesta ja yritysvastuusta keskustellaan puolestaan Turvallisuusseminaarissa, jonka Kemianteollisuus ry toteuttaa yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Suomen Bioteollisuus tuottaa ja koordinoi seminaareja eri yhteistyötahojen kanssa. Teemoja ovat esimerkiksi tekoäly ja neurotutkimus. 

Suomalaisten Kemistien Seuran 100-vuotisjuhlaseminaarissa puhuu kolme kemian nobelistia.israelilainen biokemisti ja kristallografian tutkija Ada E. Younath (Nobel 2009), supramolekulaarimaiseen kemiaan ja nanokemiaan erikoistunut skotti Sir J. Fraser Stoddart (Nobel 2016) ja kolmas, myöhemmin nimettävä kemian nobelisti. 

ChemBio Finlandin näytteilleasettajat voivat nyt varata osaston tapahtumasta. 

Vuonna 2017 tapahtumaan osallistui yli 4 500 kävijää ja yli sata näytteilleasettajaa. Messukeskus järjestää ChemBio Finland -tapahtuman yhteistyössä Kemian Seurojen, Suomen Bioteollisuus ry:n (FIB) ja Kemianteollisuus ry:n kanssa.

Lue lisää ja varaa osasto ChemBio Finlandin kotisivulla.