Hyppää sisältöön

ChemBio Finland 2015 lähestyy

Kemian ja bioalan ammattitapahtuma ChemBio Finland 2015 pidetään Helsingin Messukeskuksessa 18.-19.3.2015.

Kaksipäiväinen tapahtuma on täynnä ohjelmaa. Pelkästään seminaareja järjestetään yli 20. Uutta on esimerkiksi Start up-yritysten oma näyttelyalue. 

Kemianteollisuus ry on vahvasti mukana ja esillä ChemBio Finlandissa. Yhteisosastolla 2c51 Kemianteollisuus ry, Ammattiliitto Pro ry ja Luonnontieteiden Akateemisten Liitto LAL ry esittäytyvät yhteisellä teemalla Kemia – Osa hyvää elämää. 

Kemianteollisuus ry:n Save the World -symposium keskiviikkona 18.3.2015 tuo esille kemianteollisuutta biotalouden mahdollistajana ja teollisuuden uudistajana. 

Suomen Bioteollisuus ry:n Rahoitusseminaari keskiviikkona 18.3.2015 tarjoaa etenkin start up-yrityksille ja tutkijoille tärkeää tietoa rahoituksesta ja sen kanavista. 

Torstaina 19.3.2015 Kemianteollisuus ry:n, TEMin ja Tukesin seminaari Turvallisuutta kehitetään yhteistyöllä tarjoaa eri näkökulmia, ratkaisuja ja työkaluja turvallisuuden kehittämiseen. Samana torstaina Suomen Bioteollisuus ry:n, Lääketeollisuus ry:n ja Suomen Molekyylilääketieteen instituutin (FIMM) seminaarissa esitellään syövän uusia hoitomahdollisuuksia (seminaari osin englanninkielinen).

Torstaina 19.3.2015 kohdistetaan huomiota myös opiskelijoihin. Kemianteollisuus ry:n Nuorisopaneelissa haastatellaan kolmea tieteentekijää yleisön avustuksella. Sen jälkeisessä Uraseminaarissa keskitytään rekrytointiin, uramahdollisuuksiin ja työmarkkinoihin. Uraseminaarin järjestävät yhteistyössä Kemianteollisuus ry, Luonnontieteiden Akateemisten Liitto LAL ry, Suomalaisten Kemistien Seura ja Suomen Bioteollisuus ry. 

Tutustu ChemBio Finlandin seminaaritarjontaan ja rekisteröidy etukäteen: chembiofinland.fi