Hyppää sisältöön

Bongaa ChemBio-messujen parhaat tapahtumatärpit

Yksi kemian ja bioalan tärkeimmistä tapahtumista lähestyy. Olemme keränneet listan mielenkiintoisista tapahtumatärpeistä. Nämä kannattaa merkata kalenteriin!

Viruses – enemies and friends

Kova asiantuntijakaarti pohtii virusten käytön hyötyjä ja haittoja. Toisaalta virukset aiheuttavat epidemioita, mutta samalla niiden hyödyntämismahdollisuudet terveydenhuollossa ovat moninaiset. Jos sinua kiinnostaa miten virusten aiheuttamat epidemiat syntyvät ja miten viruksia käytetään esimerkiksi immunoterapiaa hyödyntävissä syöpähoidoissa, kannattaa saapua paikalle.

Aika: 29.03.2017, 9:30-15:30
Paikka: Halli 3g

Nuoren elämä 2030

Seminaarissa nuoret ja asiantuntijat visioivat yhdessä miltä tulevaisuuden nuorten elämä näyttää vuonna 2030. Keskustelua käydään muun muassa vastuullisuuden, elämäntapojen ja arkisten valintojen ympärillä. Tulevaisuuden kuvitteleminen on aina kiinnostavaa, joten tule kuuntelemaan mitä VTT:n ja Nesteen asiantuntijat sekä kemianteollisuuden nuorisopanelistit asiasta ajattelevat.

Aika: 29.03.2017, 9:30-11:00
Paikka: Plaza

Tartu osaamiseen – valitse tulevaisuus!

Tässä keskustelutilaisuudessa haetaan uusia oivalluksia ja ratkaisuja nuorten ammatillisen koulutuksen reformiin ja osaamistarpeisiin. Keskustelijat antavat myös lupauksensa tulevaisuuteen vaikuttavasta vastuullisuusteosta tai -valinnasta.

Tämä tilaisuus on osa Responsible Care -juhlavuoden ohjelmaa.

Aika 29.3.2017 klo 14.30-16.30
Paikka: Plaza

Aivotutkimuksesta hyötyä

Aivot ovat loputtoman mielenkiintoinen kokonaisuus, jonka tutkimus kehittyy jatkuvasti. Seminaarissa avataan aivotutkimuksen uusimpia tutkimustuloksia kuten kantasoluteknologiaa aivosairauksien lääkekehityksessä sekä pelien käytön mahdollisuuksia aivojen kuntoutuksessa. Suomen aivotutkimuksen huiput esittelevät uusinta uutta!

Aika: 30.03.2017, 9:30-16:00
Paikka: Halli 1b

Rahoitusseminaari

Rahoitusseminaarissa paneudutaan erilaisiin yritystoiminnan rahoitusmahdollisuuksiin ja rahoitusinstrumentteihin. Paikalla muun muassa yhden pohjoismaiden suurimman rahaston Novo A/S:n edustaja. Pörssilistautumisesta kiinnostuneiden kannattaa puolestaan tulla kuuntelemaan NASDAQ:in Minna Korven puheenvuoroa.

Aika: 30.03.2017, 9:30-11:30
Paikka: Plaza

Uraseminaari

Kemianteollisuuden ja Loimun yhteistilaisuudessa annetaan konkreettisia neuvoja työnhakuun. Saat vinkit toimivaan työhakemukseen ja joukosta erottumiseen. Tilaisuudessa pohditaan myös mitä osaamista luonnontieteilijöillä tulisi olla työkalupakissaan työelämään siirtyessään. Jos nämä aiheet ovat sinulle ajankohtaisia älä ohita tätä tapahtumaa!

Aika: 30.03.2017, 13:00-15:00
Paikka: Plaza

Turvallisuus on yhteinen valinta!

Miten rakennetaan turvallisuuden tähtijoukkue ja miten sisäistä motivaatiota kehitetään? Päivän aikana keskustellaan niin prosessiturvallisuudesta kuin turvallisuustyön ajankohtaisista kysymyksistä. Tilaisuus järjestetään kemianteollisuuden, viranomaisten ja palkansaajajärjestöjen laajassa yhteistyössä ja puhujat ovat parhaimmistoa. Huomioithan, että tapahtumassa on rajallinen osallistujamäärä.

Tämä tilaisuus on osa Responsible Care -juhlavuoden ohjelmaa.

Ilmoittautuminen: https://my.surveypal.com/Ilmoittautumislomake_30032017

Aika: 30.3.2017 klo 9.30-15.00
Paikka: Kokoustila 103A