Hyppää sisältöön

Bayerin tiedenäyttely 10.8.2013 Helsingin Kansalaistorilla

Bayerin tiedenäyttely Helsingin Kansalaistorilla on avoinna yleisölle lauantaina 10.8.2013 kello 10.00–16.00. Lauantaina tiedenäyttelyn vierailla on mahdollisuus voittaa itselleen myös Sami Hyypiän allekirjoituksella varustettu Bundesliigan pelipallo.

Bayerin kehittämä Aspirin® on maailmankuulu lääke ja tunnettu on myös yrityksen suomalainen innovaatio eli Turussa valmistettava hormonikierukka. Vähemmän tunnettua on, kuinka paljon tutkimustyötä vaaditaan hyvän riisisadon varmistavien siementen kehittämiseen. Moni ei tiedä, että Bayerin materiaaleja käytetään maailman huippujalkapalloilijoiden pelipalloissa ja että niiden avulla lentää myös aurinkolentokone Solar Impulse.

Bayer perustettiin 150 vuotta sitten. Juhlavuoden kunniaksi Bayer järjestää tiedenäyttelyn, joka kiertää juhlavuoden aikana 25 paikkakunnalla Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa ja Australiassa. Tiedenäyttelyn pääaiheina ovat terveydenhuolto, maatalous ja huipputeknologiaa hyödyntävät materiaalit. Näyttely koostuu 22 jättimäisestä, yli kaksi metriä korkeasta kirjaimesta. Jokainen kirjain sisältää sekä tietoa että interaktiivisia elementtejä. Tässä näyttelyssä esineisiin saa ja kannattaa koskea.

Ota pallo haltuun tiedenäyttelyssä!

Lauantaina tiedenäyttelyn vierailla on mahdollisuus voittaa itselleen myös Sami Hyypiän nimikirjoituksella varustettu Bundesliigan pelipallo. Päävalmentaja Sami Hyypiä ja alun perin Bayerin henkilöstön urheiluseuraksi vuonna 1904 perustettu Bayer 04 Leverkusen aloittavat kautensa kotiottelulla samana päivänä. 500 ensimmäistä arvontaan osallistujaa saavat Bayer 04 Leverkusenin fanihuivin.

Näyttely on avoinna yleisölle lauantaina 10.8.2013 Helsingin Kansalaistorilla kello 10.00–16.00. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Katso lisää Bayrin www-sivujen tiedotteesta (5.8.2013)