Hyppää sisältöön

Bayer vahvasti mukana Slushissa

Bayer osallistuu yhteistyökumppanina ja sisällöntuottajana Euroopan suurimpaan startup-tapahtumaan Slushiin.

Bayer nostaa Slushissa esille erityisesti Life Science-toimialaansa. Life Science on osa Slushin keskeistä sisältöteemaa The Next 100 years of your life.

Bayer osallistuu Slushin keskeisiin ohjelmiin, kuten Global Impact Acceleratoriin ja Corporate Pitchiin. Lisäksi Bayer-konsernin hallituksen jäsen Kemal Malik pitää 1.12. keynote-puheenvuoron terveydenhuollon tulevaisuuden visioista. Malik käsittelee puheessaan mm. DNA-saksien ja soluterapian kaltaisia uusia lupaavia teknologioita.

Bayerilla on Slushissa myös oma iso messuosasto, jossa kävijät voivat kokea, millaisia ratkaisuja Life Science -ala tarjoaa tulevaisuudessa terveyden ja toisaalta myös tehokkaamman maanviljelyn osalta.

Global Impact Accelerator: Ratkaisuja parempaan huomiseen

Bayer on myös yhteistyökumppani Global Impact Accelerator -ohjelmassa. Se pyrkii tukemaan kasvuyrityksiä, jotka keskittävät toimintansa ihmiskunnan kannalta keskeisten haasteiden ratkaisuun. Ohjelma tuo kehittyviltä markkinoilta Suomeen 40 startupyritystä, jotka saavat valmennusta liiketoimintansa kehittämiseen, kasvattamiseen ja lisärahoituksen löytämiseen jo ennen Slushia. Viikon Boot campin aikana yrityksistä valitaan 10 merkittävintä, jotka pääsevät Slushiin kilpailemaan mentorointiviikosta Bayerin yrityskiihdyttämössä Berliinissä ja Bostonissa. 

Lue lisää Bayerin tiedotteessa. 

Lisätietoja

Bayer Oy 

Slush