Hyppää sisältöön

Ajankohtaista EHS-koulutusta

Käyttöturvallisuustiedote ja altistumisskenaario -teemapäivä 8.10.2013 ja Ajankohtaista ympäristönsuojelulainsäädännöstä -teemapäivä 9.10.2013

Käyttöturvallisuustiedote ja altistumisskenaario -teemapäivä 8.10.2013

Teemapäivän tarkoituksena on selvittää uudistuneen käyttöturvallisuustiedotteen sisältöä ja sen tekemisen ongelmia, seosten luokitusten muutoksia sekä altistumisskenaarioiden sisältöä ja sen laatimisen ohjeita ja muita työkaluja niin viranomaisten kuin yritysten näkökulmasta.

Tilaisuus on luonteeltaan vuorovaikutteinen, joten osallistujilta odotetaan aktiivista osallistumista.

Teemapäivä on tarkoitettu kemikaalien valmistajille, maahantuojille ja käyttäjille ja heitä avustaville asiantuntijoille. Se soveltuu myös alan viranomaisille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu

Ajankohtaista ympäristönsuojelulainsäädännöstä: ympäristönsuojelulaki uudistuu – mikä muuttuu ja milloin? -teemapäivä 9.10.2013

Ympäristösuojelulain kokonaisuudistus on meneillään. Ensimmäinen vaihe on loppusuoralla ja sen toimeenpanoa valmistellaan. Lisäksi toisen uudistusvaiheen työ on alkamassa. Mitä uudistus merkitsee yritysten toiminnassa – mikä muuttuu ja milloin? Mitä haasteita ja uusia velvoitteita tulee vastaan?

Teemapäivä on tarkoitettu kaikille ympäristönsuojelulainsäädännön uudistuksista tietoa tarvitseville. Erityisesti siitä on hyötyä yrityksen ympäristöasioista vastaaville asiantuntijoille sekä johdon edustajille.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu