Hyppää sisältöön

Tuomas Kohvakka on Kemianteollisuuden uusi vastuullisuusasiantuntija

Kemianteollisuuden vastuullisuustiimiin asiantuntijaksi on nimitetty Tuomas Kohvakka. Hän aloittaa tehtävässä 8.1. Uusi asiantuntija vastaa tehtävässään mm. kemianteollisuuden Responsible Care -vastuullisuusohjelmasta sekä tuotteiden ja raaka-aineiden vastuullisuussääntelyyn liittyvistä kysymyksistä.

Kohvakka on viimeksi työskennellyt kiertotalousinsinöörinä rakennusalan yritys Saint-Gobain Finland Oy:ssä. Hänellä on monipuolinen kokemus kiertotalouden prosesseista, projektinhallinnasta ja raportoinnista. Yrittäjänäkin toiminut Kohvakka on valmistunut insinööriksi ammattikorkeakoulu Arcadasta ja puusepäksi Tampereen ammattioppilaitoksesta.

– Olen todella innoissani että pääsen kantamaan oman korteni kekoon osana Kemianteollisuuden vastuullisuustiimiä, Kohvakka sanoo. – Monipuolinen tehtävänkuva on uniikki näköalapaikka suomalaisen kemianteollisuuden jäsenyritysten toimintaan, kehitykseen ja innovaatioihin. On hienoa olla osa yhteiskunnallisesti näin merkittävän alan kestävyyden ja vastuullisuuden kehitystä.

Kemianteollisuuden vastuullisuusjohtaja Sami Nikander iloitsee uudesta vahvistuksesta, joka tuo lisää leveyttä tiimiin.

– On hienoa, että saimme Tuomaksen joukkoomme. Hän tuo mukanaan kokemusta ja osaamista, joilla on tärkeä merkitys yhä laajemmaksi ja haastavammaksi muodostuvassa vastuullisuustyön kokonaisuudessa.

Tuomas Kohvakka