Hyppää sisältöön

Tervetuloa vientiteollisuuden tilaisuuksiin SuomiAreenassa!

Kemianteollisuuden ja suomalaisen vientiteollisuuden ajankohtaiset teemat ovat esillä Porissa heinäkuussa SuomiAreenassa.

Kemianteollisuus on mukana useassa tapahtumassa SuomiAreenassa, joka järjestetään Porissa 11.7.-15.7. Ohessa tilaisuuksia, joihin osallistumme. Tervetuloa paikan päälle!

***

VIENTITEOLLISUUDEN PANEELIKESKUSTELU

Torstaina 14.7.2022 klo 10-10.45

Mitä: Vientiteollisuuden, eli Kemianteollisuus ry:n, Metsäteollisuus ry:n ja Teknologiateollisuus ry:n järjestämä paneeli Suomen menestyksen edellytyksistä.

Missä: MTV-lava, Kauppatori, 28100, Pori.

Tästä keskustellaan:

Vientiteollisuus on Suomen hyvinvoinnin tukijalka. Miten pidämme huolen, että vienti vetää kansainvälisessä kilpailussa?

Miten huolehdimme siitä, että Suomi vahvistaa asemaansa vihreässä siirtymässä ja kestävässä kasvussa?

Miten varmistamme, että Suomessa on monipuolisesti osaavia tekijöitä? Onko Suomi kehityksen kärjessä kulkeva maa, jossa on vientiteollisuuden yritysten kannalta fiksu toimintaympäristö?

Paneeliin osallistuvat kansanedustajat Atte Harjanne (vihr), Eeva Kalli (kesk), Niina Malm (sd), Matias Marttinen (kok) ja Sakari Puisto (ps). Tilaisuuden juontaa MTV Uutisten yhteiskuntatoimituksen päällikkö Eeva Lehtimäki.

***

VIENTITEOLLISUUDEN COCKTAIL-TILAISUUS

Keskiviikkona 13.7.2022 klo 18-19.30.

Missä: Ravintola Raatihuoneenkellarin piha, Hallituskatu 9, 28100 Pori.

Mitä: Eri keskustelujen jälkilöylyjä voi tuulettaa Kemianteollisuus ry:n, Metsäteollisuus ry:n, ja Teknologiateollisuus ry:n yhteisessä cocktail-tilaisuudessa Ravintola Raatihuoneenkellarin pihalla.

Kokkareille voit ilmoittautua tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/vientisuomiareena2022.

***

Lisäksi Kemianteollisuus järjestää pienempiä sidosryhmätilaisuuksia, joista ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja

Juha Vainio

Viestintäjohtaja

juha.vainio@kemianteollisuus.fi

040 688 2609