Hyppää sisältöön

Teknos: Postikuljetukset ovat hiilineutraaleja

Maalinvalmistaja Teknos on siirtynyt käyttämään Posti Green-palvelua. Se tarkoittaa, että Postin kautta kulkevat paketit ovat hiilineutraaleja.

Teknoksen tavoite on toteuttaa vastuullista hankintaa ja arvioida omaa toimintaansa koko toimitusketjussa. Posti Green -palvelua hyödyntämällä Teknos vähentää omaa ympäristövaikutustaan Postin kautta kulkevien lähetysten osalta. 

Teknos Suomen kaikki Postin kautta kulkevat kuljetukset ovat hiilineutraaleja. Posti Green-palvelu tarkoittaa, että Posti vähentää aktiivisesti toiminnastaan syntyviä ympäristövaikutuksia ja neutraloi jäljelle jäävät päästöt osallistumalla sertifioituihin ilmastoprojekteihin. Postin projekteissa fossiilisia päästöjä vähennetään lisäämällä uusiutuvan energian tuotantoa tai parantamalla energiatehokkuutta. 

Teknoksella siirtyminen Posti Green-palveluun tukee sekä yhtiön omaa yritysvastuullisuusohjelmaa että kemianteollisuuden asettamaa tavoitetta alan hiilineutraalisuudesta. Vastuullisuus alkaa heti tuotantoketjun alkupäässä, raaka-aineiden hankinnassa ja kulkee läpi toimitusketjun aina loppukäyttäjälle saakka.

Lue lisää Teknoksen kotisivulla. 

Kuva: Teknos Oy