Hyppää sisältöön

Slush lähestyy – Bayer ja BASF partnereina

Legendaarinen start-up-tapahtuma Slush järjestetään 4.-5.12 Helsingissä. Tapahtuma kerää yhteen tuhansia yrityksiä, innovaattoreita, teknologiaihmisiä ja sijoittajia. Yhdessätoissa vuodessa Slush on kasvanut pienestä suomalaisesta tapahtumasta maailmanlaajuiseksi ilmiöksi, joka jatkaa kasvuaan. Bayer ja BASF ovat tänä vuonna Slushin virallisia partnereita.

Slush järjestettiin opiskelijoiden toimin ensimmäisen kerran Helsingissä marraskuussa 2007, jolloin se kokosi 300 osallistujaa. Sen jälkeen Slush on kasvanut nopeasti ja paljon. Viime vuonna Slush keräsi Helsinkiin kahden päivän ajaksi noin 20 000 kävijää, 2 600 startup-yritystä, 1 600 sijoittajaa ja 600 median edustajaa. 

Slush tarjoaa valtavan paketin esitelmiä, luentoja, sijoittajatapaamisia, paneeleita ja rinnakkaisohjelmia. Helsingin Slush on säilynyt suurimpana tapahtumana, mutta Slush on järjestetty myös Singaporessa, Shanghaissa ja Tokiossa, suurella menestyksellä. Laajentuminen jatkuu uusiin kaupunkeihin.

Tänä vuonna Slushin virallisia partnereita ova monen muun toimialan yrityksen kanssa kemianteollisuuden yritykset Bayer ja BASF. 

Lue lisää Slushista.