Hyppää sisältöön

Pirve Ovaskainen Kemianteollisuus ry:n assistentiksi 2.9.2019

Yo-merkonomi Pirve Ovaskainen aloittaa 2.9.2019 Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtajan ja hallintojohtajan assistenttina.

Pirve Ovaskainen siirtyy Kemianteollisuuteen Fingridiltä, jossa hän on toiminut varatoimitusjohtajan ja Omaisuudenhallintatoiminnon assistenttina. Aiemmin Pirve Ovaskainen on työskennellyt muun muassa Kemirassa johdon assistenttina ja markkinointiassistenttina.

 

 

Lisätietoja

Kemianteollisuus ry, toimitusjohtaja Mika Aalto, mika.aalto@kemianteollisuus.fi,  puh. 050 438 9247

 

kemianteollisuus.fi
Twitter: @Kemianteollisuu
Slideshare: www.slideshare.net/Kemianteollisuusry
Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs
Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq 

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista.

Kemianteollisuuteen lasketaan Suomessa kemian prosessiteollisuus, öljytuotteet sekä muut kemian tuotteet kuten lääkkeet, kosmetiikka, pesuaineet, maalit, muovi- ja kumituotteet.

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.