Hyppää sisältöön

Nuori kemia -paneeli rakentuu jälleen – hae mukaan!

Kiinnostaako kemia? Haluaisitko kertoa kemiaan liittyvistä innovaatioista, faktoista ja ratkaisuista myös muille nuorille? Oletko innokas Instagram-postaaja tai TikTok-käyttäjä, joka haluaisi hyödyntää taitojaan suuremmallekin yleisölle? Kiinnostaako, mihin kaikkeen kemia liittyy suomalaisessa yrityskentässä?

Jos vastasit näistä ainakin yhteen kyllä, olet etsimämme henkilö kemianteollisuuden Nuori kemia -paneeliin! Paneeli kokoaa yhteen kemiasta kiinnostuneita nuoria ympäri Suomen. Panelistit pääsevät ottamaan haltuun Nuoren kemian somesisältöä, saavat koulutusta viestintään ja vaikuttamiseen sekä pääsevät tutustumaan kemianteollisuuden yrityksiin.

Nuori kemia -paneeli kokoontuu kaksi kertaa vuodessa Helsingissä, ensimmäistä kertaa uudella kokoonpanolla perjantaina 30.9.2022. Muuna aikana kokoukset tapahtuvat Teams-sovelluksen kautta noin 1–2 kuukauden välein. Paneeli pitää aktiivisesti yhteyttä Whatsappin kautta.

Mitä saan, jos lähden mukaan Nuori kemia -paneeliin?

✅ Koulutusta viestintään ja vaikuttamiseen

✅ Uusia ystäviä

✅ Mahdollisuuden tutustua kemianteollisuuden yrityksiin

✅ Todistuksen paneelin toimintaan osallistumisesta

Mitä pääsen tekemään panelistina?

Ottamaan haltuun Nuoren kemian sometilit

Kertomaan mahdollisista opinnoistasi kemian alalla

Muuta mukavaa, mitä paneelissa keksitään!

Mitä tarvitsen hakeakseni?

Olet vähintään 13-vuotias

Kiinnostus luonnontieteitä tai kemianteollisuutta kohtaan riittää!

 

Paneeli on Kemianteollisuus ry:n nuorisojaosto, jota organisoi osaamisen ja vetovoiman asiantuntija Hanna Hyyryläinen. Sen yhtenä tavoitteena on tuoda kemian alan opiskelu- ja uramahdollisuuksia tunnetummaksi.

Hae mukaan 12.9. mennessä laittamalla sähköpostia Hannalle hanna.hyyrylainen@kemianteollisuus.fi tai whatsappaa/laita tekstaria numeroon 0442963394. Viestissä kerro kuka olet ja mistä tulet. Panelisteille kustannetaan matka- ja ruokakulut yhteisiin tapahtumiin Helsingissä. Säännölliset kokoukset pidetään virtuaalisesti Teamsin kautta.