Hyppää sisältöön

Nokian Renkaat lanseerasi innovaatiohaasteen

Fast Race, Big Change -haaste on avoin kilpailu start-upeille, yrityksille, opiskelijoille ja tutkijoille vastuullisempien renkaiden innovointiin. Innovaatiohaasteen voittajalle on luvassa 10 000 euron palkinto ja tilaisuus yritys- tai yhteistyökumppanuuteen Nokian Renkaiden kanssa.

Nokian Renkaat ottaa ilmastohaasteen tosissaan: yrityksen tavoite on, että vuoteen 2030 mennessä 50 % renkaissa käytetyistä raaka-aineista ovat kierrätettyjä tai uusiutuvia, ja vähentää hiilidioksidipäästöjään tuotannosta 50 %. Fast Race, Big Change -haasteen toivotaan auttavan tuon tavoitteen saavuttamisessa.

Fast Race, Big Change -haasteen finalistit saavat tilaisuuden esitellä ideansa Nokian Renkaiden legendaarisessa White Hell -testikeskuksessa Ivalossa. Innovaatiohaasteen voittajalle on luvassa 10 000 euron palkinto ja mahdollisuus tehdä ideasta totta Nokian Renkaiden tutkimus- ja kehitystiimin kanssa.

Fast Race, Big Change -haasteeseen voi osallistua 9.3. asti. Finalistit esittelevät ideansa huhtikuussa Ivalossa ja voittaja julkistetaan 24.5.

Lue lisää täällä.