Hyppää sisältöön

Nestori Lautanala: Kesäkatalyytin blogi #9 – Katalyytin viimeinen työtehtävä

Odotukseni tätä kesää kohtaan olivat todella korkeat. Kemianteollisuus oli entuudestaan minulle jokseenkin tuttu ja tiesin, että pystyn tekemään erittäin hyvin yhteistyötä monien henkilöiden kanssa täällä. Kesäni oli todella vaiheikas ja mielenkiintoinen, mistä eniten voin kiittää tätä työpaikkaa. Tässä blogissa kerron, mitä minulle jäi mieleen kesästäni Katalyyttina.

Fiilikseni ovat tässä tilanteessa haikeat. Kesäni katalyyttina tulee ihan oikeasti päätökseen aivan juuri ja tämä blogi on hyvin konkreettinen esimerkki tästä: tämä blogi on viimeinen työtehtävä, jonka teen katalyyttina. Olen kesällä oppinut, onnistunut, osallistunut, auttanut, saanut apua, mutta myös mokannut. Onneksi eniten kesääni ovat kuvanneet o-kirjaimella alkavat sanat edellisestä listasta.

Olen oppinut paljon organisaatioviestinnästä, palautteenannosta, projektityöskentelystä ja itsensä johtamisesta.

Olen onnistunut mm. digiselvityksen toteuttamisessa, SuomiAreenan viestintäsuunnitelman tekemisessä ja erilaisten viestintämateriaalien toteuttamisessa.

Olen osallistunut moneen projektiin, tiimityöskentelyyn ja ollut osa Kemianteollisuuden toimiston mahtavaa porukkaa.

Olen auttanut työkavereitani erilaisten teknisten välineiden hyödyntämisessä ja uudenlaisten näkökulmien löytämisessä heidän työskentelyynsä.

Olen saanut apua upeilta työtovereiltani Kemianteollisuuden toimintatapojen ja parhaiden käytäntöjen oppimisessa todella monta kertaa.

Olen myös mokannut monta kertaa kesän aikana, mutta näistä virheistä olen oppinut kaikista eniten. Sillä hetkellä isoilta vaikuttaneet asiat ovat aina kääntyneet parhain päin ja ne ovat auttaneet minua kehittymään asiantuntijana ja osaajana.

Kesä on nyt taputeltu, mutta uusi katalyytti tulee taas toivottavasti ensi vuonna. Minäkin jatkan syksyllä vielä Kemianteollisuudessa fuksikampanjan parissa, joten kuulette minusta vielä.

Nestori Lautanala

Kesäkatalyytti 2019 – Viestinnän ja vaikuttamisen harjoittelija