Hyppää sisältöön

Mia Nores on nimitetty Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry:n toimitusjohtajaksi

Mia Noreksella on vankka kokemus kierrätys-, ympäristö- sekä energia- ja ilmastoasioista teollisuudessa sekä edunvalvontatyöstä.

Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry on nimittänyt DI Mia Noreksen liiton toimitusjohtajaksi 8.8.2022 lukien. Noreksella on vankka kokemus kierrätys-, ympäristö- sekä energia- ja ilmastoasioista teollisuudessa sekä edunvalvontatyöstä. Viimeksi Nores on toiminut Suomen Romukauppiaiden liiton toiminnanjohtajana.

”Mian syvä substanssiosaaminen sekä vahva edunvalvonnan ja viestinnän taito luovat loistavat lähtökohdat johtaa kierrätysteollisuuden toimintaympäristöä sekä kasvattaa liiton vaikuttavuutta ja näkyvyyttä YTP:n strategian mukaisesti”, sanoo YTP:n hallituksen puheenjohtaja Jorma Mikkonen.

”Haasteet ilmastonmuutoksen, resurssiniukkuuden ja luonnon monimuotoisuuden osalta edellyttävät yhä nopeampaa siirtymistä kohti hiilineutraalia kiertotaloutta. Kierrätysteollisuudella on tässä avainrooli. On tärkeä, että toimintaympäristö tukee aiempaa enemmän tätä muutosta”, toteaa Mia Nores, YTP:n toimitusjohtaja 8.8.2022 alkaen.

Lisätietoja:

Jorma Mikkonen
YTP:n hallituksen puheenjohtaja
0500 453 454

Mia Nores
044 3300 928

 

Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry on kierrätysteollisuuden toimialajärjestö, jonka jäsenet tarjoavat käytännön ratkaisuja materiaalien kierrättämiseen ja kiertotalouden vauhdittamiseen.