Hyppää sisältöön

Menovinkki lomalaisille: Tekniikan museo

Kesänä, jona liikkumista ja kokoontumisia on rajoitettu ja elämme poikkeuksellista aikaa, on kotimaassakin oivallisia matkakohteita. Yksi on Tekniikan museo Helsingin Vanhassakaupungissa. Tekniikan museon yleisötoimintaa normalisoidaan vaiheittain kevään koronarajoitustoimien jäljiltä.

Tekniikan museo avasi ovensa kesäkuun alussa. Museo on avoin yleisölle poikkeusjärjestelyin.

Ensimmäisenä yleisöpalveluna otettiin heinäkuun alusta käyttöön päivittäiset Vettä ja elämää alustukset. Alustus on noin 20 minuutin mittainen versio Vettä ja elämää -yleisöopastuksesta ja  tapahtuu kokonaan ulkotiloissa. Opastusten osallistujamäärä on laskettu 15 henkilöön. Museon sisäänpääsymaksuun sisältyviä alustuksia järjestetään 9.8. saakka.

Elo-syyskuussa järjestetään seitsemänä peräkkäisenä sunnuntaina klo 12.00 opastettuja kävelykierroksia Helsingin Vanhassakaupungissa. Ulkotiloissa tapahtuvalla kierroksella kuullaan muun muassa Helsingin kuninkaankartanosta ja alueen teollisesta toiminnasta ja tutustutaan maastossa vanhan raatihuoneen, kirkon ja hautausmaan paikkoihin. Kierrosliput tulevat myyntiin Trafiikki-museoiden verkkokauppaan elokuun alusta. Kierroksen henkilömäärä on rajattu 15 henkilöön.

Tekniikan museon kävijämäärä on toistaiseksi rajattu 50 henkilöön kerrallaan. Ryhmävarauksia kesäkaudelle ei oteta eikä tapahtumia tai työpajoja järjestetä.

Kesäaukioloajat 2.6.-9.8.2020:

ti-ke, pe-su 11 – 17
to 11 – 19
Maanantaisin suljettu.

Liput:

Sisäänpääsy 10€
Alennusryhmät 7€
Lapset 5€ / 0€
Ryhmälippu min 10 hlöä 5€/hlö
Torstaisin vapaa pääsy.